mati87 Napisano 17 Sierpień 2011 Napisano 17 Sierpień 2011 Witam, mój pierwszy wrzut na forum. Wszelkie komentarze mile widziane, zwłaszcza te krytyczne. Czasami wpatruję się w te wizki, widzę, że jest coś nie tak ale sam już nie wiem co poprawić:P Software: Blender 2.5 ; Luxrender ; Gimp projekt: przeróbka istniejącego wnętrza, niestety nie pamiętam projektanta
indian Napisano 17 Sierpień 2011 Napisano 17 Sierpień 2011 (edytowane) dosyć ciekawa wg mnie praca, szum przeszkadza troszkę w odbiorze ale... pozwoliłem sobie na małe postpro, jak ja bym to widział [jakby coś , to usunę] sofa ma zbyt duże odbicia, jak się przypatrzysz to to mocno widać jakby była z plastiku... salut. Edytowane 17 Sierpień 2011 przez indian
olaf Napisano 17 Sierpień 2011 Napisano 17 Sierpień 2011 świetne połączenie wszystkiego ze wszystkim. W korytarzu Ci się fotony po podłodze rozsypały. Sama wizka, fajna, wybieraj mniej paskudne wnętrza może w przyszłości.
Dynamico Napisano 17 Sierpień 2011 Napisano 17 Sierpień 2011 Fajny dywan. Na pierwszym obrazku jakby troche za cienki był? Chyba "przedobrzyłeś" z tymi kwiatkami na stoliku. Jakoś tak nienaturalnie, dwa w takim miejscu.
mati87 Napisano 18 Sierpień 2011 Autor Napisano 18 Sierpień 2011 dzięki za komentarze, zwłaszcza indian, na maxa podoba mi sie Twoja post-wersja pozdr
Rekomendowane odpowiedzi