Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzien dobry bardzo,

wlasnie skonczylismy z nasza grupa w Drimagine prace nad shortem Morsal Kombat i pomyslalem, ze podziele sie czescia swoja dzialki w filmie - konceptami. Short jest juz skonczony, wyrenderowany i tylko czeka na dzwiek. Jak sugeruje tytul, historia jest.. tadam! o morsie, ktory walczy o przetrwanie w podlej pracy na stacji transportowej.

W sumie troszke sie tego nazbieralo, wiec jakby sie chwilke ladowalo to z gory przepraszam:

94360327.jpg

97088957.jpg

89993979.jpg

47033667.jpg

60019771.jpg

87238168.jpg

74434916.jpg

18482347.jpg

61092603.jpg

68169968.jpg

27059463.jpg

59179071.jpg

38662633.jpg

62005008.jpg

19117796.jpg

69120923.jpg

12105382.jpg

Z gory dzieki za odzew. Zdrawiam

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Kawal Dobrej roboty, co tu duzo mowic.

Kto walczy wam z dzwiekiem? Podeslij mi na maila link do jakiegos vimeo, wkoncu dla znajomych mozliwa jest chyba przedpremiera ? :)

Napisano

Świetnie to się prezentuje, dużo dobrego materiału...trochę razi mnie tylko druga plansza, czyli mors z nałożonym walorem.

Ciekawa jestem jak wyjdzie short bo zapowiada się fajnie.

Napisano (edytowane)

ICE: noo, milo, ze sie podoba :)! Z dzwiekiem walczy nam studio, do ktorego kontakt i polecanke otrzymalem od znajomych. Mam nadzieje, ze juz niedlugo, jakas pierwsza runde od nich zob.. uslyszymy :) A linek bedzie, ale csiii.

ola-f: tez dziekuje! szkoda tylko, ze przez ten projekt ucieklo mi tyle czasu na moje "zaplanowane" portfolio ;)

Kiao: wielkie dzieki, z tym walorem to faktycznie moglem wtedy podzialac ciut wiecej, dzisiaj jak na to patrze tez bym to podkrecil. Jakos tak po prostu wyszlo, ze dosc szybko udalo nam sie dogadac co do wygladu morsa (przynajmniej do czasu modelowania ;)) i wtedy siadlem za kolejne rzeczy. A short.. dziekuje i mam nadzieje, ze tez sie spodoba :)

telthona: rowniez dzieki, akurat Twoj komentarz czyta mi sie wyjatkowo milo, bo pamietam, ze facebugowe robale (rysowane przeze mnie) nie do konca Ci podeszly ;) No i jak pisalem Kiao.. film obyoby niebawem, wszystko zalezy od tego dzwieku :)

Edytowane przez Mocnek
Napisano

sporo dobrego, żałuje że ja nie miałem takiej swobody jak ty w tworzeniu tych konceptów :P

mój ulubiony shot z dwiema postaciami w kolorze i reklama fabryki !

Napisano

FlexiZ, mayamak: dzieki wielkie, milo slyszec / czytac :)!

Coyote: thx, noo, swoboda zdecydowanie wyszla na dobre, chcialoby sie miec wiecej takiej i przy kolejnych projektach. No a reklame fabryki bym kiedys chetnie dalej pociagnal.. hmmm, moze przy jakims sequelu MK ;)