Napisano 24 Sierpień 201113 l Znalazłem troche czasu żeby coś na boku namalować. Uploaded with ImageShack.us
Napisano 24 Sierpień 201113 l Aghr, niesamowity render pierwszego planu, super faktury różnych materiałów. Co prawda drugi plan odpuściłeś i zrobiłeś bardziej speedowo, ale chyba nikt nie stwierdzi, że jeśli byś nie miał chęć i więcej czasu to byś resztę też tak dopieścił ;) Jedyne co kłuje w oczy to te chorągwie, które na poczatku wydawały mi się dziwnymi deskami, ale z czasem uznałem że te słoje się dziwnie układają ;) Nie mniej, rewelacja
Napisano 24 Sierpień 201113 l O stary - nie wiem na ktorym boku to malowales ale wyszlo super. Pogratulowac. Zwyczajowe moje pytanie - cisniesz od razu w kolorze czy najpierw walor a potem kolorujesz?
Napisano 25 Sierpień 201113 l Autor Kubush - Dzieki :) noiprox - Dzieki, Hah choragwie te mnie teraz drażnią, może jak znajde czas to poprawie ;p Nezumi - Dzieki, zazwyczaj zaczynam od razu od koloru, czasem w trakcie pracy jak robie coś dłużej to desaturuje całość żeby sprawdzić walor, ale generalnie od razu kolor. Wrzucam gifa step by step, może coś wyjaśni. http://88grzes.blogspot.com/ Aha na poczatku miała być taka groteska bardziej ale jakoś ewoluowało do normalności :D