Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ponownie, tym razem przygotowuję scenę Nightmare na podstawie 2 teledysków zespołu Tool Prison Sex (wykorzystam otoczenie i bohatera), Parabola (postać 2 planowa: kosmiczny ludek :)). Na razie poniżej widzicie bohatera teledysku Prison Sex, pozostały w sumie same tekstury i szlify modelu, oceniajcie :)

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Metal, psychodeliczny, dość delikatny, choć przywalić też potrafią :), grają chaotycznie (w pozytywnym tego słowa znaczeniu), brak podziału zwrotka refren.

Napisano

Toola nie slyszeli/nie widzieli? *faints*

Niech no Pierdziel to obaczy;)

Zabierajac sie za to stawiasz sobie bardzo wysoko poprzeczke. Toolowe clipy sa kultowe, wiec jak cos zrypiesz, to nie zostanie na Tobie skrawek miesa;)

Napisano

Postaram się, to coś w rodzaju hołdu dla tej grupy

A ktoś tu mówił o jakimś przechodzącym teledysku? To parabola (parabol + parabola).

Napisano

Postać z clipu bardzo klimatyczna =D

Twoj ludek niby taki sam Ale czegos mu brakuje =P

Liczę na to że Uda Ci sie znależć to coś ;)

hehe

pozdr.

Gość User190
Napisano

Twój model mnie troszkę rozśmieszył, zważając na na tytuł wątku..

co do TooLa.. noooo, spróbuj mi to zepsuć,a będę zagryzał wszystkich członków twojej rodziny, aż wreszcie padnie na Ciebie!! Dla mnie ich teledyski nie są kultowe, ale za to całkiem przyjemne... w sumie to o wiele bardziej kultowy jest dla mnie np. teledysk SOAD - Spiders...- to jest czaaad,a klimat możnaby zaliczyć pod podobny nurt :)

[Wyedytowany dnia 1-7-2004 > M@Ti]

Napisano

Tu jest rzut z zaznaczonymi bugami, zrobiony w mentalray\'u, a jak wiadomo mental nie różni się bardzo od scanline\'a %-), dziś ściągnę vray\'a advance i zobaczę jak to będzie wyglądało :-D

Napisano

Jeśli nie użyjesz w mentalu FG albo GI to rzeczywiście nie będzie sie różnił od scanline\'a:) Zresztą Vray też. I brazil.. I FR tak samo :)