MalwiX Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Witam ponownie, tym razem przygotowuję scenę Nightmare na podstawie 2 teledysków zespołu Tool Prison Sex (wykorzystam otoczenie i bohatera), Parabola (postać 2 planowa: kosmiczny ludek :)). Na razie poniżej widzicie bohatera teledysku Prison Sex, pozostały w sumie same tekstury i szlify modelu, oceniajcie :)
MC-Maxim Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Sorki ale szczerze mówiac nic szczegolnego :) Nie wiem wogole co to za zespół i teledysku tez nie widziałem.
MalwiX Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Napisano 1 Lipiec 2004 I żałuj, tyle nagród dostawali za teledyski, a i zespół świetny.
mkk3a Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 troche dziwnie wygląda to coś, ale może potem wyjdzie z tego coś fajnego a co do zespolu, to jaka to muzyka?
MalwiX Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Napisano 1 Lipiec 2004 Metal, psychodeliczny, dość delikatny, choć przywalić też potrafią :), grają chaotycznie (w pozytywnym tego słowa znaczeniu), brak podziału zwrotka refren.
dr Ug Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Toola nie slyszeli/nie widzieli? *faints* Niech no Pierdziel to obaczy;) Zabierajac sie za to stawiasz sobie bardzo wysoko poprzeczke. Toolowe clipy sa kultowe, wiec jak cos zrypiesz, to nie zostanie na Tobie skrawek miesa;)
MalwiX Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Napisano 1 Lipiec 2004 Postaram się, to coś w rodzaju hołdu dla tej grupy A ktoś tu mówił o jakimś przechodzącym teledysku? To parabola (parabol + parabola).
kubi Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Przylaczam sie do dr Ug\'a, zwazaj bacznie na to co bedziesz czynila ;) (sorki) [Wyedytowany dnia 2-7-2004 > _kuba_]
MalwiX Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Napisano 1 Lipiec 2004 Boże, \"czynił\"-> \"czyniła\" ile mam powtarzać! %-)
dr Ug Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Zmien sobie nicka, to nie bedzie pomylek. Ludzie nie czytaja wszystkich watkow.
SHIZO Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Postać z clipu bardzo klimatyczna =D Twoj ludek niby taki sam Ale czegos mu brakuje =P Liczę na to że Uda Ci sie znależć to coś ;) hehe pozdr.
Gość User190 Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Twój model mnie troszkę rozśmieszył, zważając na na tytuł wątku.. co do TooLa.. noooo, spróbuj mi to zepsuć,a będę zagryzał wszystkich członków twojej rodziny, aż wreszcie padnie na Ciebie!! Dla mnie ich teledyski nie są kultowe, ale za to całkiem przyjemne... w sumie to o wiele bardziej kultowy jest dla mnie np. teledysk SOAD - Spiders...- to jest czaaad,a klimat możnaby zaliczyć pod podobny nurt :) [Wyedytowany dnia 1-7-2004 > M@Ti]
Michas Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Pokaż renderka z kamerki.. bo z ujecia \"front\" cięzko powiedzieć o innych kształtach itp :> Powodzenia tak właściwie ;>
MalwiX Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Napisano 2 Lipiec 2004 Tu jest rzut z zaznaczonymi bugami, zrobiony w mentalray\'u, a jak wiadomo mental nie różni się bardzo od scanline\'a %-), dziś ściągnę vray\'a advance i zobaczę jak to będzie wyglądało :-D
kozioo Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 Jeśli nie użyjesz w mentalu FG albo GI to rzeczywiście nie będzie sie różnił od scanline\'a:) Zresztą Vray też. I brazil.. I FR tak samo :)
Rekomendowane odpowiedzi