Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tygodniowy Speedpainting #125 - Robin Hood

Rrobin Hood, Las Sherwood, Zamek Nottingham i wszystko co się wiąże z legendą. Tak że równie dobrze może być postać jak i widoczek czy co tam komu przypasi....

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5 h.

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna.

* Prace umieszczamy w tym wątku.

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku.

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni.

Nagrody:

* Wybór kolejnego tematu.

* Rekomendacja na stronie głównej serwisu.

* Umieszczenie pracy w galerii.

ZAKOŃCZENIE SESJI: 02.09.2011 godz. 23:59.

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 8,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Robin Hoody!

edit: dodałem dymek, żeby było wiadomo, o co chodzi.

edit: usunąłem dymek, bo coś mi nie pasował...

digital63dymek.jpg

Edytowane przez groch

Napisano

Witam, wszystkich na tym forum i do zabawy się przyłączam.

robin.jpg

robin2.jpg

Napisano

atheg: świetne, trochę mi przypomina twórczośs jednego z moich ulubionych rysowników Erno Zarada

Napisano

Chodzi Ci o to ,że jak sie jest wymiataczem rangi Omena to sie walczy najlepiej:>?

A taka na serio to - widzialem, korzystam - dziekuje mimo wszystko :)

Napisano
  • Autor

Najlepsza jest ta rolka papieru na strzale :)

Parę minut ponad czas... kurde lubiłem Marion z tego serialu...

rw702f.jpg

Napisano

- "Hern, otacza cię boska poświata !"

- "Nieeee, po prostu wrzuciłem sobie outer glowa"

A mnie najbardziej podobała się muzyka Clannadu :P I wątek z mieczami Waylanda. Mój kolega z klasy miał za to obsesję na punkcie niejakiego Wertele i robiąc dziwną minę wymachiwał jak żmija językiem. Myślę, że był opętany, ale to jego sprawa :D

Napisano

JakkaS - zwracasz uwagę, w jakiej jakości zapisujesz? Wygląda mniej więcej na powiedzmy 80% JPG-ga. Nie rozumiem czemu, ale już ok... ;)

Napisano

Panowie ! JakkaS daje fory, nie postarał się, kiedy wróg jest osłabiony to najlepsza szansa żeby uderzyć :p

Napisano

Jak to nie postarał się ? Przecież to najlepszy speed w ostatnich TSP, nie rozumiem... A co do jakości - przecież jasne że to stylizacja.

Jeśli piszecie to na serio, to zbieram koparę z ziemi i nic już nie rozumiem.

Napisano

Co by podbić wrzucam też mały spidpajting.

209.jpg

Napisano

Poza paroma wyjatkami, wszyscy strasznie klasycznie traktuja temat, nie bojcie sie troche pokombinowac! :)

Napisano

hej to i ja cos maznolem ....swoją drogą super temat...obawiam sie że kilka minut umknęło mi przez ten mój milczący stoper :)

swoją drogą CUKIERASS trafił w sedno...:)

celem wyjasnienia: ,,zamkowy teatrzyk sflurstrowanych(wszelkimi metodami celem pochwycenia nieuchwytnego robina) strażników z zamku sharewood,,- w roli głównej (czyli robina) kapitan północnej straży..Stefan:))

do milego

robin_1.jpg

Napisano

zajefajne nao :)

tylko chyba musisz ciut przykadrować. Ale tak ogólnie to jakiś powiew świeżości na TSP... Jak nie wygrasz to w ramach protestu przez miesiąc nie napiszę ani jednego posta ! :D

Napisano

Jak nie jest za późno, to na odstrzał stawiam pracę z 5 postu.

Napisano
  • Autor

Sorry ludziska za opóźnienie... juto wieczorkiem postawie sondę. Chyba że ktoś ma czas i chęci to będę wdzięczny. Jeszcze raz sorry!