JakkaS Napisano 25 Sierpień 2011 Share Napisano 25 Sierpień 2011 Tygodniowy Speedpainting #125 - Robin Hood Rrobin Hood, Las Sherwood, Zamek Nottingham i wszystko co się wiąże z legendą. Tak że równie dobrze może być postać jak i widoczek czy co tam komu przypasi.... Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 02.09.2011 godz. 23:59. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groch Napisano 27 Sierpień 2011 Share Napisano 27 Sierpień 2011 (edytowane) Robin Hoody! edit: dodałem dymek, żeby było wiadomo, o co chodzi. edit: usunąłem dymek, bo coś mi nie pasował... Edytowane 27 Sierpień 2011 przez groch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
segea Napisano 28 Sierpień 2011 Share Napisano 28 Sierpień 2011 Witam, wszystkich na tym forum i do zabawy się przyłączam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MattMar Napisano 28 Sierpień 2011 Share Napisano 28 Sierpień 2011 Macie mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
segea Napisano 28 Sierpień 2011 Share Napisano 28 Sierpień 2011 Dorzucam i taką wariację... na dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 atheg: świetne, trochę mi przypomina twórczośs jednego z moich ulubionych rysowników Erno Zarada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GitS Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 Walcze z czernia/biela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBill Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 Gits tak się walczy najlepiej http://max3d.pl/tutorial.php?id=98 takie coś mi wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GitS Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 Chodzi Ci o to ,że jak sie jest wymiataczem rangi Omena to sie walczy najlepiej:>? A taka na serio to - widzialem, korzystam - dziekuje mimo wszystko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 u mnie Robin poważny i skupiony na celu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
segea Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 CUKIERASS: Dobre, golas na kiblu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 30 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2011 Najlepsza jest ta rolka papieru na strzale :) Parę minut ponad czas... kurde lubiłem Marion z tego serialu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 - "Hern, otacza cię boska poświata !" - "Nieeee, po prostu wrzuciłem sobie outer glowa" A mnie najbardziej podobała się muzyka Clannadu :P I wątek z mieczami Waylanda. Mój kolega z klasy miał za to obsesję na punkcie niejakiego Wertele i robiąc dziwną minę wymachiwał jak żmija językiem. Myślę, że był opętany, ale to jego sprawa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groch Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 JakkaS - zwracasz uwagę, w jakiej jakości zapisujesz? Wygląda mniej więcej na powiedzmy 80% JPG-ga. Nie rozumiem czemu, ale już ok... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 Panowie ! JakkaS daje fory, nie postarał się, kiedy wróg jest osłabiony to najlepsza szansa żeby uderzyć :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 Jak to nie postarał się ? Przecież to najlepszy speed w ostatnich TSP, nie rozumiem... A co do jakości - przecież jasne że to stylizacja. Jeśli piszecie to na serio, to zbieram koparę z ziemi i nic już nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R&R Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 Co by podbić wrzucam też mały spidpajting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 Poza paroma wyjatkami, wszyscy strasznie klasycznie traktuja temat, nie bojcie sie troche pokombinowac! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BPartoo Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 hej to i ja cos maznolem ....swoją drogą super temat...obawiam sie że kilka minut umknęło mi przez ten mój milczący stoper :) swoją drogą CUKIERASS trafił w sedno...:) celem wyjasnienia: ,,zamkowy teatrzyk sflurstrowanych(wszelkimi metodami celem pochwycenia nieuchwytnego robina) strażników z zamku sharewood,,- w roli głównej (czyli robina) kapitan północnej straży..Stefan:)) do milego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 zajefajne nao :) tylko chyba musisz ciut przykadrować. Ale tak ogólnie to jakiś powiew świeżości na TSP... Jak nie wygrasz to w ramach protestu przez miesiąc nie napiszę ani jednego posta ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 heheehe _ :) ja stawiam na Cukerassa hej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
segea Napisano 3 Wrzesień 2011 Share Napisano 3 Wrzesień 2011 Jak nie jest za późno, to na odstrzał stawiam pracę z 5 postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 4 Wrzesień 2011 Share Napisano 4 Wrzesień 2011 Roobin prawie w stylu Marvela... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 6 Wrzesień 2011 Share Napisano 6 Wrzesień 2011 eemmm.... może by tak sonda ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 6 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2011 Sorry ludziska za opóźnienie... juto wieczorkiem postawie sondę. Chyba że ktoś ma czas i chęci to będę wdzięczny. Jeszcze raz sorry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi