Kyrie Eleison Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 Witam, model i scena zrobione w Blender 2.57, wyrenderowane w Yafaray i podkręcone w Photoshopie. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 27 Sierpień 2011 Share Napisano 27 Sierpień 2011 Modele dość proste... wręcz banalne, ale no w tej scenie wiele więcej nie trzeba chyba. Nawet sobie ten Yafaray radzi! Ale scenka no... taka prosta :) Jednak zawsze będę podziwiał Blenderowców. Chciałem się bowiem kiedyś przesiąść z Maxa, ale mnie Blender zbałamucił, oszołomił, przeżuł i wypluł na wilgotna wycieraczkę :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 28 Sierpień 2011 Share Napisano 28 Sierpień 2011 To tak celowo lewituje? Pytam, bo żadne nóżki nie wystają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamico Napisano 28 Sierpień 2011 Share Napisano 28 Sierpień 2011 Render fajny, podobają mi się kolory. Pogoda taka "śródziemnomorska". Widzę w meblu mankament w postaci rurek przechodzących przez materac. Będzie mało praktyczne. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 Shogun 3D a weź się przyjrzyj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi