Krzychu78 Napisano 4 Wrzesień 2011 Napisano 4 Wrzesień 2011 Czy musze czekac az render animacji sie skonczy, aby zobaczyc efekt, czy moge skopiowac plik ktory utworzyl sie do tej pory i odtworzyc go ? Probowalem i mam wiadomosc ze nie da sie odczytac bo brakuje kodeka. Ustawienia rendera mam dobre. Wybralem HDTV i Avi. Jestem w polowie i moze bede musial czekac nastepne cztery godziny, albo cos mam pochrzanione. Pozdrawiam
mt Napisano 4 Wrzesień 2011 Napisano 4 Wrzesień 2011 nie renderuj do avikow, tylko do sekwencji klatek.. pozdr mt
sly Napisano 4 Wrzesień 2011 Napisano 4 Wrzesień 2011 To zależy w jakiej kompresji zapisujesz plik. Ogólnie, możesz właśnie skopiować plik który dopiero powstaje - i próbować go odtworzyć - możesz próbować innego odtwarzacza lub zmienić rozszerzenie pliku - np. "mpeg" Wypróbuj starego playera "All Player V2" - jest tam opcja naprawy pliku - program obetnie końcówkę, czyli zakończy prawidłowo plik. pozdrawiam.
Dynamico Napisano 4 Wrzesień 2011 Napisano 4 Wrzesień 2011 Mnie niedokończona (przerwane przez cancel) animacja w formacie .avi odtwarza się w windows media player.
Rekomendowane odpowiedzi