Gość sofffty Napisano 7 Wrzesień 2011 Napisano 7 Wrzesień 2011 Po dodaniu do obiektu materiału ze zbioru mental ray'a obiekt znika... :confused: może ktoś pomódz?
Pawlito Napisano 7 Wrzesień 2011 Napisano 7 Wrzesień 2011 Może przypisałeś przezroczysty materiał taki jak szkło i jego wyświetlanie jest mniej widzialne.
Gość sofffty Napisano 7 Wrzesień 2011 Napisano 7 Wrzesień 2011 nie... dokładnie to chodzi o materiał o nazwie "dgs material". po załadowaniu materiału znika i tylko siatkę widać, w video tutorialu tego problemu nie widać... :/
piotrek Napisano 7 Wrzesień 2011 Napisano 7 Wrzesień 2011 Nie pojawia przy tym żaden komunikat o błędzie, ostrzeżenie?
Gość sofffty Napisano 7 Wrzesień 2011 Napisano 7 Wrzesień 2011 prezentuje dwa filmiki obrazujące problem fragment filmu z tutoriala - http://www.youtube.com/user/gigideago1#p/a/u/0/lrtVgI7e5MY fragment z moim przypadkiem -
piotrek Napisano 7 Wrzesień 2011 Napisano 7 Wrzesień 2011 Nie widzę na tym klipie statusline, commandline czy okienka MELa. Może się pojawia jakiś komunikat, że Maya nie może znaleźć materiału czy coś takiego.
bareja Napisano 8 Wrzesień 2011 Napisano 8 Wrzesień 2011 Po dodaniu do obiektu materiału ze zbioru mental ray'a obiekt znika... :confused: może ktoś pomódz? Hej, blagam, nastepnym razem przepusc posta przez worda. Moja gramatyka jest w oplakanym stanie, ale jak widze cos takiego to jakby ktos mnie szpadlem w leb sieknal. pomodzy! pomodzy! zawolal biedny czlowiek ktory sie topil.
piotrek Napisano 8 Wrzesień 2011 Napisano 8 Wrzesień 2011 To nie wiem. Wystarczyło napisać, że nie ma żadnego komunikatu. :)
Rekomendowane odpowiedzi