torm Napisano 7 Wrzesień 2011 Napisano 7 Wrzesień 2011 Witam, kolejne portfolio, pewnie przez długi czas pozostanie ostatnim: http://minimalistyczny.net/ Aktualnie szukam zleceń, więc jak są jacyś chętni to pisać śmiało :) Pozdrawiam
olaf Napisano 7 Wrzesień 2011 Napisano 7 Wrzesień 2011 no folio jest czytelne i to najwazniejsze. Czemu nie masz zlecen? Zawalasz terminy?
mirach Napisano 7 Wrzesień 2011 Napisano 7 Wrzesień 2011 folio fajnie wyglada, ale napisal bym gdzies jasno co i dla kogo robisz. Dla przecietnego czleka ktory szuka kogos kto mu zrobi logo albo stronke dla firmy napis "adobe illustrator" wiele nie powie.
torm Napisano 8 Wrzesień 2011 Autor Napisano 8 Wrzesień 2011 ola-f - nie mam pojęcia... :) jeszcze mi się nie zdażyło zawalić mirach - założenie jest takie, żeby to projekty mówiły same za siebie... :)
mirach Napisano 8 Wrzesień 2011 Napisano 8 Wrzesień 2011 mirach - założenie jest takie, żeby to projekty mówiły same za siebie... :) wiesz, idea jest naprawde dobra, tez wole folia ktore prezentują prace niż opowiadają jaki to prze super jest ich tworca. Chociaz mialem juz pare przejsc (w rodzaju klieta pytajacego czy animacje arch-viz rysuje sie w photoshopie) ktore uswiadomily mi ze dla wielu ludzi to co robimy to kompletna czarna magia. Do tego wrzucenie odrobiny tekstu z ladnymi slowami kluczowymi nigdy nie zaszkodzi jesli chodzi o wyszukiwarki. pozdrawiam
guffqa Napisano 8 Wrzesień 2011 Napisano 8 Wrzesień 2011 Ładnie ;) też ostatnio robie szablony stron www, loga, plakaty i w ogóle...a jeszcze portfolio nie mam...muszę się zabrać za to ;D
Rekomendowane odpowiedzi