gutek Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 hej oto moja pierwsza praca którą mogę uznać za udaną(przynajmniej dla mnie ona jest udana:D)bawiłem się z tym jakiś dzień albo dwa, miesiąc temu chyba. Dorobiłbym więcej tylko że komputer już kompletnie nie dawał rady:/ Już nic nie będe zmieniał (chyba że dopiero jak kupie lepszy sprzęt który by to wytrzymał) więc prosze o wasze komentarze. Od razu mówie że ten materiał czarny to taki chciałem żeby był. Bo właśnie taki chciałem uzyskać (no może jedynie wzmacniaczowi bardziej plastikowy ale komputer...). No i jak? [Wyedytowany dnia 2-7-2004 > gutek] [Wyedytowany dnia 2-7-2004 > gutek]
gutek Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Napisano 2 Lipiec 2004 no to spróbuje załączyć tą scene jeszcze raz, oby tylko mi się komp. z prezeciążenia nie zawiesił...
Orion Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 btw ten wzmacniacz jakoś mizernie wygląda, robiłes go z referek??
gutek Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Napisano 2 Lipiec 2004 wzmacniacz robiłęm patrząc na ten co stoi na biurku u mnie;) mizernie znaczy co dokłądniej?
gutek Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Napisano 2 Lipiec 2004 ee nie zrobie już nic więcej:/ teraz próbowałem coś zrobić to nie dość że zacinało to nie wychodziło jak chciałem:/
gollum Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 wygląda ok, ja mam tylko jedno pytanie: czy na wzamacniaczu nie powinny się znaleźć jakieś napisy, skale i takie bajery?? Pozdro Gollum
Beatou Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 Eeee a kable, skale itp... trochę więcej światła no i trochę otoczenie (którego nie ma) nie pasuje ;] Zrób to bardziej jednolite.. białe albo coś... no chyba że zamierzasz wstawić to spowrotem na biurko ;] Obudowa głośników troche nie wygląda.. czy to jest jednolity box?? bo jak tak to chyba przedni panel powinien troche się różnić od obudowy... Nie wiem... obudowa szara (taka jak jest) a przedni panel czarny?? U mnie tak jest na głośnikach... Pozdro, Beatou P.S. Przydała by się jakaś kameralna impra w tle ;]
max_1989 Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 Według mnie praca jeszcze nie jest dokończona, powinna iść do WIP (Work in Progress :) ). Brakuje jeszcze wielu, wielu elementów. A może by tak w jakimś otoczeniu to umieścić? Chociażby na podłodze :)
gutek Napisano 4 Lipiec 2004 Autor Napisano 4 Lipiec 2004 obudowa faktycznie jest zwykłym boxem..., textura wzmacniacza to ten chrome albo metal (cos takiego) z podstawowej biblioteki maxa, a niestety nie umiem robić teksturek (tym bardziej tak dokładnych) to napisów nie zrobiłem. Podłoge może zrobie, ale tak jak pisałem kabli i takich rzeczy dodawać nie będę, przynajmniej nie teraz bo jajko idzie znieść przy moim komputerze podczas samego choćby czasu otwierania tej sceny, a potem każde kliknięcie oblicza sie przez około 30 sekund albo dłużej (nie liczyłem).
Beatou Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 Jak tak mówisz to gratulooję wytrwałości w klikaniu ;] Nie no w tym wypadku to nie roob kabli tylko zajmij sie tekstoorkami... Beatou
gutek Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Napisano 5 Lipiec 2004 athlon 1ghz(tak sie to pisze??;)), 384 SDRAM, radeon 9200 128 ddram, hmm i już chyba nic wiecej nie jest ważne nie? a i myszka a4tech;) z 4 przyciskami i 2 rolkami!!;)
Marcin Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 no chveti na twoim Intel P4 1,80 \"Mhz\" napewno sie nietnie... MHz ? :P co do kompa so niemozliwe a model hmm....taki sobie...za prosty...
flesz_gordon Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 gutek: moze sprobuj zainstalowac nowe sterowniki do grafy teraz sa catalysty 4.6, albo poprobuj z roznymi wersjami dziwne ze ci zacina chociaz jak mialem maxa to mi przycinalo w vievportach, ale kilka dni pozniej przesiadlem sie na maye to juz nie rozgryzalem o co chodzilo
Beatou Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 Hehe może dałeś 300 segmentów na boxy?? Na takim kompie nie powinno się ciąć... ja robiłem większe prace na 433 Mhz... z myszką z dwoma przyciskami... ;] Może masz za dużo bajerków poinstalowane albo programy typu kazaa, winamp i gg w tle ;] Pozdro, Beatou
rowr Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 Powywalaj pluginy z ktorych nie korzystasz defragmentacje dysku sobie czasem zrob bo moj celeron 533 ,256 ramu wieksze rzeczy dzwigal i nie zacinal
Rekomendowane odpowiedzi