Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

hej oto moja pierwsza praca którą mogę uznać za udaną(przynajmniej dla mnie ona jest udana:D)bawiłem się z tym jakiś dzień albo dwa, miesiąc temu chyba. Dorobiłbym więcej tylko że komputer już kompletnie nie dawał rady:/ Już nic nie będe zmieniał (chyba że dopiero jak kupie lepszy sprzęt który by to wytrzymał) więc prosze o wasze komentarze. Od razu mówie że ten materiał czarny to taki chciałem żeby był. Bo właśnie taki chciałem uzyskać (no może jedynie wzmacniaczowi bardziej plastikowy ale komputer...).

No i jak?

glo.jpg

[Wyedytowany dnia 2-7-2004 > gutek]

[Wyedytowany dnia 2-7-2004 > gutek]

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

no to spróbuje załączyć tą scene jeszcze raz, oby tylko mi się komp. z prezeciążenia nie zawiesił...

Napisano
  • Autor

wzmacniacz robiłęm patrząc na ten co stoi na biurku u mnie;) mizernie znaczy co dokłądniej?

Napisano
  • Autor

ee nie zrobie już nic więcej:/ teraz próbowałem coś zrobić to nie dość że zacinało to nie wychodziło jak chciałem:/

Napisano

wygląda ok,

ja mam tylko jedno pytanie: czy na wzamacniaczu nie powinny się znaleźć jakieś napisy, skale i takie bajery??

Pozdro

Gollum

Napisano

Eeee a kable, skale itp... trochę więcej światła no i trochę otoczenie (którego nie ma) nie pasuje ;] Zrób to bardziej jednolite.. białe albo coś... no chyba że zamierzasz wstawić to spowrotem na biurko ;] Obudowa głośników troche nie wygląda.. czy to jest jednolity box?? bo jak tak to chyba przedni panel powinien troche się różnić od obudowy...

Nie wiem... obudowa szara (taka jak jest) a przedni panel czarny?? U mnie tak jest na głośnikach...

Pozdro,

Beatou

P.S. Przydała by się jakaś kameralna impra w tle ;]

Napisano

Według mnie praca jeszcze nie jest dokończona, powinna iść do WIP (Work in Progress :) ). Brakuje jeszcze wielu, wielu elementów. A może by tak w jakimś otoczeniu to umieścić? Chociażby na podłodze :)

Napisano
  • Autor

obudowa faktycznie jest zwykłym boxem..., textura wzmacniacza to ten chrome albo metal (cos takiego) z podstawowej biblioteki maxa, a niestety nie umiem robić teksturek (tym bardziej tak dokładnych) to napisów nie zrobiłem. Podłoge może zrobie, ale tak jak pisałem kabli i takich rzeczy dodawać nie będę, przynajmniej nie teraz bo jajko idzie znieść przy moim komputerze podczas samego choćby czasu otwierania tej sceny, a potem każde kliknięcie oblicza sie przez około 30 sekund albo dłużej (nie liczyłem).

Napisano

Jak tak mówisz to gratulooję wytrwałości w klikaniu ;] Nie no w tym wypadku to nie roob kabli tylko zajmij sie tekstoorkami...

Beatou

Napisano
  • Autor

athlon 1ghz(tak sie to pisze??;)), 384 SDRAM, radeon 9200 128 ddram, hmm i już chyba nic wiecej nie jest ważne nie? a i myszka a4tech;) z 4 przyciskami i 2 rolkami!!;)

Napisano

no chveti na twoim Intel P4 1,80 \"Mhz\" napewno sie nietnie... MHz ? :P

co do kompa so niemozliwe a model hmm....taki sobie...za prosty...

Napisano

gutek: moze sprobuj zainstalowac nowe sterowniki do grafy teraz sa catalysty 4.6, albo poprobuj z roznymi wersjami

dziwne ze ci zacina

chociaz jak mialem maxa to mi przycinalo w vievportach, ale kilka dni pozniej przesiadlem sie na maye to juz nie rozgryzalem o co chodzilo

Napisano

Hehe może dałeś 300 segmentów na boxy?? Na takim kompie nie powinno się ciąć... ja robiłem większe prace na 433 Mhz... z myszką z dwoma przyciskami... ;]

Może masz za dużo bajerków poinstalowane albo programy typu kazaa, winamp i gg w tle ;]

Pozdro,

Beatou

Napisano

Powywalaj pluginy z ktorych nie korzystasz defragmentacje dysku sobie czasem zrob bo moj celeron 533 ,256 ramu wieksze rzeczy dzwigal i nie zacinal

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.