adek Napisano 9 Wrzesień 2011 Napisano 9 Wrzesień 2011 Właśnie pojawił się nowy, drugi numer interaktywnego pisma dla kreatywnych grafików i programistów "Magazyn Kreatywny Bazar 02/2011". Zachęcamy do pobrania. Wersję w niższej rozdzielczości można pobrać bez rejestracji. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1979
blukazs Napisano 9 Wrzesień 2011 Napisano 9 Wrzesień 2011 "Każdy potrafi zaprojektować logo" Haha??!! Oj tu się nie zgodzę, popatrzcie na logo Krakowskiego ASP, cos profesorowi nie wyszlo bo wszyscy z tego bombią... XD Ale byłby polew jkaby jakby dali tytuł "Każdy potrafi zaprojektować logo, prócz profesorów z ASP" XD ...albo prócz prof. P... XD
mateusz_s Napisano 9 Wrzesień 2011 Napisano 9 Wrzesień 2011 @blukazs Chyba nie przeczytałeś artykułu, tytuł jest ironiczny...
blukazs Napisano 9 Wrzesień 2011 Napisano 9 Wrzesień 2011 Wiem wiem... ale to nie zmienia faktu ze mamy gówniane logo w kształcie sedesu "zaprojektowane" przez "speca" XD
ZbyszekLLL Napisano 10 Wrzesień 2011 Napisano 10 Wrzesień 2011 uuu, szczerze, to logo zalatuje plagiatem.
Mortom Napisano 11 Wrzesień 2011 Napisano 11 Wrzesień 2011 A już myślałem, że to ja mam wypaczony zmysł estetyki kojarzący logo z urządzeniem do nie tylko spuszczania wody :)
gnacik Napisano 12 Wrzesień 2011 Napisano 12 Wrzesień 2011 Nie wiedzieć dlaczego za każdym razem ściągając wersję low przerywa mi ściąganie przy 31-33mb, a wersję w wysokiej rozdzielczości przy około 50mb :-/ Ma ktoś może to na jakimś innym serwerze czy coś ? Czytać się chce, a tu "natura" nie pozwala :-(
Sobian Napisano 12 Wrzesień 2011 Napisano 12 Wrzesień 2011 Też macie może problem z otwarciem pdfa gazetki? Mianowicie adobe reader informuje, że plik kb02.pdf jest uszkodzony.
gnacik Napisano 13 Wrzesień 2011 Napisano 13 Wrzesień 2011 Zauważ, że plik Ci się po prostu nie ściąga do końca, coś chyba po ich stronie jest nie tak :-/
Gość tomaszlopuszanski Napisano 14 Wrzesień 2011 Napisano 14 Wrzesień 2011 Hej, powinno się wszystko dobrze pobierać. Jak będą występowały problemy, piszcie na [email protected]. Dodaliśmy też dziś wersję do drukowania Pozdrw
Rekomendowane odpowiedzi