adek Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Właśnie pojawił się nowy, drugi numer interaktywnego pisma dla kreatywnych grafików i programistów "Magazyn Kreatywny Bazar 02/2011". Zachęcamy do pobrania. Wersję w niższej rozdzielczości można pobrać bez rejestracji. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blukazs Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 "Każdy potrafi zaprojektować logo" Haha??!! Oj tu się nie zgodzę, popatrzcie na logo Krakowskiego ASP, cos profesorowi nie wyszlo bo wszyscy z tego bombią... XD Ale byłby polew jkaby jakby dali tytuł "Każdy potrafi zaprojektować logo, prócz profesorów z ASP" XD ...albo prócz prof. P... XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz_s Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 @blukazs Chyba nie przeczytałeś artykułu, tytuł jest ironiczny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blukazs Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Wiem wiem... ale to nie zmienia faktu ze mamy gówniane logo w kształcie sedesu "zaprojektowane" przez "speca" XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
von_wargus Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Hehehe. Rzeczywiście. Jest w dechę;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZbyszekLLL Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 uuu, szczerze, to logo zalatuje plagiatem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortom Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 A już myślałem, że to ja mam wypaczony zmysł estetyki kojarzący logo z urządzeniem do nie tylko spuszczania wody :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnacik Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Nie wiedzieć dlaczego za każdym razem ściągając wersję low przerywa mi ściąganie przy 31-33mb, a wersję w wysokiej rozdzielczości przy około 50mb :-/ Ma ktoś może to na jakimś innym serwerze czy coś ? Czytać się chce, a tu "natura" nie pozwala :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobian Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Też macie może problem z otwarciem pdfa gazetki? Mianowicie adobe reader informuje, że plik kb02.pdf jest uszkodzony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnacik Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Zauważ, że plik Ci się po prostu nie ściąga do końca, coś chyba po ich stronie jest nie tak :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaszlopuszanski Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Hej, powinno się wszystko dobrze pobierać. Jak będą występowały problemy, piszcie na [email protected]. Dodaliśmy też dziś wersję do drukowania Pozdrw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts