Napisano 9 Wrzesień 201113 l Właśnie pojawił się nowy, drugi numer interaktywnego pisma dla kreatywnych grafików i programistów "Magazyn Kreatywny Bazar 02/2011". Zachęcamy do pobrania. Wersję w niższej rozdzielczości można pobrać bez rejestracji. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1979
Napisano 9 Wrzesień 201113 l "Każdy potrafi zaprojektować logo" Haha??!! Oj tu się nie zgodzę, popatrzcie na logo Krakowskiego ASP, cos profesorowi nie wyszlo bo wszyscy z tego bombią... XD Ale byłby polew jkaby jakby dali tytuł "Każdy potrafi zaprojektować logo, prócz profesorów z ASP" XD ...albo prócz prof. P... XD
Napisano 9 Wrzesień 201113 l Wiem wiem... ale to nie zmienia faktu ze mamy gówniane logo w kształcie sedesu "zaprojektowane" przez "speca" XD
Napisano 11 Wrzesień 201113 l A już myślałem, że to ja mam wypaczony zmysł estetyki kojarzący logo z urządzeniem do nie tylko spuszczania wody :)
Napisano 12 Wrzesień 201113 l Nie wiedzieć dlaczego za każdym razem ściągając wersję low przerywa mi ściąganie przy 31-33mb, a wersję w wysokiej rozdzielczości przy około 50mb :-/ Ma ktoś może to na jakimś innym serwerze czy coś ? Czytać się chce, a tu "natura" nie pozwala :-(
Napisano 12 Wrzesień 201113 l Też macie może problem z otwarciem pdfa gazetki? Mianowicie adobe reader informuje, że plik kb02.pdf jest uszkodzony.
Napisano 13 Wrzesień 201113 l Zauważ, że plik Ci się po prostu nie ściąga do końca, coś chyba po ich stronie jest nie tak :-/
Napisano 14 Wrzesień 201113 l Hej, powinno się wszystko dobrze pobierać. Jak będą występowały problemy, piszcie na admin@kreatywnybazar.pl. Dodaliśmy też dziś wersję do drukowania Pozdrw