misiek100 Napisano 20 Luty 2003 Napisano 20 Luty 2003 Witam! Mam male pytanko: mam np dwa takie pliki stworzone w maxie 5: scena1.avi i scena2.avi. W jaki sposob mozna zrobic z tych plikow jedna animacje? Czy jest to mozliwe w maxie czy som potrzebne do tego jakies progsy (w takim razie jakie)? Pozdrawiam wszystkich ;)
Toxic Napisano 21 Luty 2003 Napisano 21 Luty 2003 Jeśli masz je skompresowane DivX-em to możesz użyć programu ProjectDivX bardzo prosty programik między innymi łączy aviki. Może też działa przy innych formatach kompresji ale nie próbowałem.
Gith Napisano 21 Luty 2003 Napisano 21 Luty 2003 Sciagnij se programik VirtualDub... ma intuicyjny interfejs takze nie powinienes miec zbytnich problemow.
SiD Napisano 21 Luty 2003 Napisano 21 Luty 2003 Wiec tak tez mam wirtual Dump ale w nim podstawiam muzyke lub dzwieki pod aviki nie wiem jak w maxie 5 ale w 4 była mozliwosc robienia filmów z avików łączenia ich i nawet dziweku przytum dostawiania w wszystko to w maxie 4 ktrego uzywam . Wiec tak jak pamietam Wejdz to menu \"render\" i poszukaj tam video post ( lub cos takiego ) Otworzy ci sie okienko poszykaj tam w nenu górnym przycisku addfile ( czy cos takiego ) potem on ciebie bedzi eprosił o wskazanie avika . Nastepnia klikasz nizej i znowu to samo dodajesz nastepnego avika Potem masz taki załżcznik jessssu jak one sie nazywały ależ ja ciebie zakrecam wierze ze sobi poradzisz , Potem mozesz sobie popróbowac jak je łaczyc dajesz im kaltki gdzie siąkoncżą twoje filmy lub pojedyncze klatki Tak jest w maxie 4 jak jakies pytania prosze o kontakt
Yano Napisano 21 Luty 2003 Napisano 21 Luty 2003 Ja polecam Adobe Premiere Możesz w nim łączyć prawie wszystkie typy plików filmowych, a w najnowszej wersji (chyba 6.5) mozna łączyć divx\'y. Poza tym program ma dużo bajerów, jak wstawianie płynnych przejść z ujęcia do ujęcia, mozliwość dodania dźwięku. Wszystko to jest proste i intuicyjne. Ja używam tylko tego! :cool:
SiD Napisano 23 Luty 2003 Napisano 23 Luty 2003 yano przynam ci racje zapomniałem o tym cudzie techników hehe kurdeee serialnie Adobe jest konkretny wybaczcie za brak pamiecie Zgadzam sie z Yano takze polecam Aodbe jest prosty w obsłudzee i przyjemny
Rekomendowane odpowiedzi