Napisano 20 Luty 200322 l Witam! Mam male pytanko: mam np dwa takie pliki stworzone w maxie 5: scena1.avi i scena2.avi. W jaki sposob mozna zrobic z tych plikow jedna animacje? Czy jest to mozliwe w maxie czy som potrzebne do tego jakies progsy (w takim razie jakie)? Pozdrawiam wszystkich ;)
Napisano 21 Luty 200322 l Jeśli masz je skompresowane DivX-em to możesz użyć programu ProjectDivX bardzo prosty programik między innymi łączy aviki. Może też działa przy innych formatach kompresji ale nie próbowałem.
Napisano 21 Luty 200322 l Sciagnij se programik VirtualDub... ma intuicyjny interfejs takze nie powinienes miec zbytnich problemow.
Napisano 21 Luty 200322 l Wiec tak tez mam wirtual Dump ale w nim podstawiam muzyke lub dzwieki pod aviki nie wiem jak w maxie 5 ale w 4 była mozliwosc robienia filmów z avików łączenia ich i nawet dziweku przytum dostawiania w wszystko to w maxie 4 ktrego uzywam . Wiec tak jak pamietam Wejdz to menu \"render\" i poszukaj tam video post ( lub cos takiego ) Otworzy ci sie okienko poszykaj tam w nenu górnym przycisku addfile ( czy cos takiego ) potem on ciebie bedzi eprosił o wskazanie avika . Nastepnia klikasz nizej i znowu to samo dodajesz nastepnego avika Potem masz taki załżcznik jessssu jak one sie nazywały ależ ja ciebie zakrecam wierze ze sobi poradzisz , Potem mozesz sobie popróbowac jak je łaczyc dajesz im kaltki gdzie siąkoncżą twoje filmy lub pojedyncze klatki Tak jest w maxie 4 jak jakies pytania prosze o kontakt
Napisano 21 Luty 200322 l Ja polecam Adobe Premiere Możesz w nim łączyć prawie wszystkie typy plików filmowych, a w najnowszej wersji (chyba 6.5) mozna łączyć divx\'y. Poza tym program ma dużo bajerów, jak wstawianie płynnych przejść z ujęcia do ujęcia, mozliwość dodania dźwięku. Wszystko to jest proste i intuicyjne. Ja używam tylko tego! :cool:
Napisano 23 Luty 200322 l yano przynam ci racje zapomniałem o tym cudzie techników hehe kurdeee serialnie Adobe jest konkretny wybaczcie za brak pamiecie Zgadzam sie z Yano takze polecam Aodbe jest prosty w obsłudzee i przyjemny