Napisano 3 Lipiec 200420 l Glowka robiona jest w Zbrush\'u. Oczywiscie wiele do poprawy... Pozdrowienia :) [Wyedytowany dnia 3-7-2004 > Dr0cK]
Napisano 3 Lipiec 200420 l no no wyglada niezle.... tylko uszy mu przyrosly do czachy... a pozatym to zmien temat bo cie zaraz sie na ciebie rzuca...
Napisano 3 Lipiec 200420 l Wyglada jak kolo ktory dostal baardzo duza dawke napromieniowania. Te faldy skory sa troche nienaturalne...
Napisano 3 Lipiec 200420 l nom, mnie tez sie podoba, wlasnie takiej teraz potrzebuje tylko cos srednio wychodzi ;P EDIT zsphere czy sphere 3D? [Wyedytowany dnia 3-7-2004 > kx]
Napisano 5 Lipiec 200420 l Autor dodalem pare szczegolow... szkoda tylko ze tak malo osob sie wypowiada na temat tego modelu bo nie mam pojecia czy dobrze robie ... czy cos poprawic :/
Napisano 5 Lipiec 200420 l Jak dla mnie jest świetny .... tylko skóra od poprawy bo wyglada jak ze złota :)
Napisano 6 Lipiec 200420 l Nie wiem czy się orientujesz ale nie tak powinny przebiegac mięśnie okrężne ust. Przejżyj jakiś atlas anatomii, albo coś bo za bardzo są one napięte w okolicy nosowej, ale ogólnie bardzo fajnie :) Pozdrawiwm
Napisano 13 Lipiec 200420 l Autor maly morphing... zmiana delikatna skorki... [Wyedytowany dnia 13-7-2004 > Dr0cK]
Napisano 13 Lipiec 200420 l ha za....scie wyglada to znaczy mnie sie podoba jakos tak dziwnie z Falloutem mi sie kojarzy nie wiem czemu moze dlatego ze wyglada jak popromieniec :D
Napisano 13 Lipiec 200420 l textura slaba , te szczegolu o ktorych mowiles wygladaja dosc dziwnie bardziej jak rozstepy niz jak szramy badz zmarczki w sumie to one bardziej psuja niz poprawiaja wyglad glowy . Druga glowa znacznie lepsza tylko popraw nosek bo wyglada jak by w mlodosci dostal z patelni od swojej starej. W pierwszej pracy troche za szeroka szyja i ta dziwna qlka na gardle :o pozatym znizsz troche uch bo jest zawysoko i moim zdaniem troszke za male i jeszcze za bardzo przyrosniete. Ale ogolnie bardzo fajnie
Napisano 14 Lipiec 200420 l teraz znieksztalciles mu czaszke i zrobiles z niego ufoluda :o zobacz na jego czaszke wydaje sie jak by on dostal zylaskiem w czolo i tak juz mu zostalo . Tyl glowy za malay wzgledem zuchwy , ucho kompletnie za male i w zlym miejscu. Nadal przyczepie sie do texturek miejscami rozciagaja sie te \"pory\" i wyglada to jak gigantyczne rozstepy [Wyedytowany dnia 14-7-2004 > KLICEK]
Napisano 14 Lipiec 200420 l Autor KLICEK: tzn on wyglada tak jak mial wygladac... troche groteskowo... w kazdym razie mi tak odpowiada i chyba tego nie bede zmienial. Co do tekxtur to zdaje sobie sprawe ze rzeczywiscie troche mijscami sa rozciagniete, lecz juz i tak sie nie da zabardzo nic z tym zrobic.... Sek w tym ze chce powoli sie zabrac za cos nowego, gdyz ten model byl dla mnie przede wszystkim forma cwiczen i nauki. Bo tak gruncie rzeczy to nie przedstawia nic sensownego..:) Kolejny bedzie lepszy( mam nadzieje) :D Pozdrowienia.. P.S.: To nie oznacza ze juz nie bedy przy nim siedzial... napewno do niego wroce...to jest taki worek treningowy :)
Napisano 14 Lipiec 200420 l tak trzymaj !!! Ale model naprawde warty poswiecenia uwagi i szkoda z niego rezygnowac. Texturki ? Dlaczego nic z tym nie mozesz zrobic ? daj nowe mapowanie byle dobre ! i obazgraj texturke razem z bumpem , disp i bedzie modelik ql swiezynka i w ogole :))
Napisano 14 Lipiec 200420 l witam glowka znieksztalcona juz jest totalnie . Proponowałbym poworot wczesniej zrobionych save\'ow :) powodzenia
Napisano 14 Lipiec 200420 l czym dalej tym mniej to głowę przypomina Dorób jeszcze mu nie mniej groteskowe \"ciałko\" i wstaw w ciuchy body-guarda.