Jump to content

POSTAC3D: The Head

Dr0cK

Recommended Posts

Nie wiem czy się orientujesz ale nie tak powinny przebiegac mięśnie okrężne ust. Przejżyj jakiś atlas anatomii, albo coś bo za bardzo są one napięte w okolicy nosowej, ale ogólnie bardzo fajnie :)

Pozdrawiwm

textura slaba , te szczegolu o ktorych mowiles wygladaja dosc dziwnie bardziej jak rozstepy niz jak szramy badz zmarczki w sumie to one bardziej psuja niz poprawiaja wyglad glowy . Druga glowa znacznie lepsza tylko popraw nosek bo wyglada jak by w mlodosci dostal z patelni od swojej starej. W pierwszej pracy troche za szeroka szyja i ta dziwna qlka na gardle :o pozatym znizsz troche uch bo jest zawysoko i moim zdaniem troszke za male i jeszcze za bardzo przyrosniete.

Ale ogolnie bardzo fajnie

teraz znieksztalciles mu czaszke i zrobiles z niego ufoluda :o zobacz na jego czaszke wydaje sie jak by on dostal zylaskiem w czolo i tak juz mu zostalo . Tyl glowy za malay wzgledem zuchwy , ucho kompletnie za male i w zlym miejscu. Nadal przyczepie sie do texturek miejscami rozciagaja sie te \"pory\" i wyglada to jak gigantyczne rozstepy

[Wyedytowany dnia 14-7-2004 > KLICEK]

KLICEK: tzn on wyglada tak jak mial wygladac...

troche groteskowo...

w kazdym razie mi tak odpowiada i chyba tego nie bede zmienial.

Co do tekxtur to zdaje sobie sprawe ze rzeczywiscie troche mijscami sa rozciagniete, lecz juz i tak sie nie da zabardzo nic z tym zrobic....

Sek w tym ze chce powoli sie zabrac za cos nowego, gdyz ten model byl dla mnie przede wszystkim forma cwiczen i nauki. Bo tak gruncie rzeczy to nie przedstawia nic sensownego..:)

Kolejny bedzie lepszy( mam nadzieje) :D

Pozdrowienia..

P.S.: To nie oznacza ze juz nie bedy przy nim siedzial...

napewno do niego wroce...to jest taki worek treningowy :)

tak trzymaj !!!

Ale model naprawde warty poswiecenia uwagi i szkoda z niego rezygnowac.

Texturki ? Dlaczego nic z tym nie mozesz zrobic ? daj nowe mapowanie byle dobre ! i obazgraj texturke razem z bumpem , disp i bedzie modelik ql swiezynka i w ogole :))