Gość Morte Napisano 13 Wrzesień 2011 Napisano 13 Wrzesień 2011 (edytowane) hejo, takie cos wczoraj wieczorem namazalem z zspherek i tak w sumie przypasowalo pod temat bitwy, tom sobie dzis pomyslal, a co, wystartuje! :) W koncepcji bedzie cos pomiedzy kerrigan a zla krolowa z Spiacej krolewny :) Poki co ino maziaje zetbraszowe. pora na Retopo teraz :) ej, obrazek mi forum nie rozciaga, jakos inaczej sie teraz je wrzuca? Edytowane 20 Wrzesień 2011 przez Morte
n-pigeon Napisano 13 Wrzesień 2011 Napisano 13 Wrzesień 2011 O bardzo fajnie, że startujesz powodzenia :)
Gość Morte Napisano 14 Wrzesień 2011 Napisano 14 Wrzesień 2011 Maziania ciag dalszy, poki co mocno nieczytelne, ale z jednej strony ma byc troszke chaosu, a po drugie wip ma swoje prawa;)
Gość Morte Napisano 20 Wrzesień 2011 Napisano 20 Wrzesień 2011 konkursu na najpopularniejszy watek to chyba nie wygram:P Pozdrawiam:)
tr3buh Napisano 20 Wrzesień 2011 Napisano 20 Wrzesień 2011 konkursu na najpopularniejszy watek to chyba nie wygram:P oj tam oj tam ;P ja ten watek sledze tylko nie wypowiadam sie bo nie ma co krytykowac, jak na razie jest cacy ;P
Eric_Draven Napisano 21 Wrzesień 2011 Napisano 21 Wrzesień 2011 zbyt jednolita całość. wzrok nie ma gdzie odpocząć. wszystko takie jednakowe. zrób ją kamienną na przykład z jednej strony, cokolwiek żeby takie jednolite nie było. Za dużo drobnego detalu stanowczo.
Gość Morte Napisano 22 Wrzesień 2011 Napisano 22 Wrzesień 2011 @Eric, zapewne jeszcze pokombinuje w tym temacie, choc czasu malo, poki co mam na tapecie lp. tymczasem bazowe kolorki do przepalenia pozniejszego :
pietrius Napisano 22 Wrzesień 2011 Napisano 22 Wrzesień 2011 fajne;) będą błony w skrzydłach? jak nie będzie się tak samo świecić wszędzie na czerwono to już nie będzie takiej monotonii.
Rekomendowane odpowiedzi