adek Napisano 13 Wrzesień 2011 Napisano 13 Wrzesień 2011 Jakiś czas temu pisaliśmy o adaptacji gry komputerowej pt. "Portal" od Valve. Autorzy zamieścili właśnie krótki materiał making of do swojego filmu. Myślę, że warto obejrzeć. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1984
deshu Napisano 14 Wrzesień 2011 Napisano 14 Wrzesień 2011 Filmik jest mocno słaby - mówię o finalu, nie making-offie. Może nie pod względem technicznym, ale pod względem logicznych bubli. Np: gdy strzela w 2 ściany naprzeciwko siebie i patrzy sobie na plecy - perspektywa widziana przez portale wskazuje na to, że pokój ma jakieś 3 metry szerokości, podczas gdy wcześniej widzimy, że mia około 8-10. Pomieszczenia są dalekie od fajnej czystości z oryginału. Nie skumałem czemu nagle wyjeła portalguna ze sciany.
rork Napisano 14 Wrzesień 2011 Napisano 14 Wrzesień 2011 malkontenctwo i narzekactwo na tej stronie przekracza wszelkie granice ludzkiej percepcji...
donpedrinio Napisano 14 Wrzesień 2011 Napisano 14 Wrzesień 2011 Filmik jest mocno słaby - mówię o finalu, nie making-offie. Może nie pod względem technicznym, ale pod względem logicznych bubli. Np: gdy strzela w 2 ściany naprzeciwko siebie i patrzy sobie na plecy - perspektywa widziana przez portale wskazuje na to, że pokój ma jakieś 3 metry szerokości, podczas gdy wcześniej widzimy, że mia około 8-10. Pomieszczenia są dalekie od fajnej czystości z oryginału. Nie skumałem czemu nagle wyjeła portalguna ze sciany. no to faktycznie jest mocno słaby, pewnie to samo powiedz o marixie, chyba nie musze ci mówić ile miał błędów tego typu
deshu Napisano 15 Wrzesień 2011 Napisano 15 Wrzesień 2011 No to zachwycajcie się każdą produkcją jaka jest pokazywana. Ja rzadko narzekam, bo wole już nic nie pisać, ale teraz się nie powstrzymałem, bo gra mnie zauroczyła, a film nie przekazuje w ogóle jej klimatu. Swoją drogą wy też nie zrobiliście nic, poza narzekaniem, wytykając moje narzekanie.
Rekomendowane odpowiedzi