Gość dimg Napisano 18 Wrzesień 2011 Share Napisano 18 Wrzesień 2011 Witam, No niby proste, a jakoś mi nie idzie. Próbuje zrobić podobną scenę (załącznik) ale nie mam pojęcia jak sobie poradzić z teksturami (w sumie to ich brakiem). Czy jest jakiś sposób na takie krawędzie (w szczególności ze chciałbym mieć pogrubione jedynie te bardziej istotne więc wireframe nie wchodzi w grę). Tutaj filmik z taką czołówką (około 3 sek) http://www.youtube.com/watch?v=ewel43DEwnE Pozdrawiam M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 18 Wrzesień 2011 Share Napisano 18 Wrzesień 2011 wymodelowac ? sweep moglby byc pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvin Napisano 18 Wrzesień 2011 Share Napisano 18 Wrzesień 2011 toon shader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dimg Napisano 19 Wrzesień 2011 Share Napisano 19 Wrzesień 2011 Ok, dzięki. Toon shader faktycznie dobrym pomysłem. W sumie to skończyło się na opcji contour + mental ray .... efekt krawędzi taki jak chciałem, chociaż mam wrażenie ze używam piły elektrycznej do strugania ołówka :-) Dzięki! M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi