Napisano 22 Wrzesień 201113 l Hej-ho. Siedzę już tak parę dobrych godzin dzisiaj przeszukując google w poszukiwaniu darmowego hostingu pod zwyczajne forum phpBB i nie trafiłem jeszcze na hosting bez reklam, z dostępem do FTP i reszty, zupełnie nic nie ma. Jak już cos się znajdzie, to strona wygląda co najmniej podejrzanie, brzydko itp., nic nie działa, albo nagle okazuje się, że reklamy jednak są! ;o Radosne serwisy, które już poznałem: - friko.pl - yoyo.pl - unl.pl - luahosting.pl - dzs.pl - 2ap.pl Może macie doświadczenie z tego typu serwisami, może jest coś godnego polecenia? Zależy mi na braku reklam i dostępu do FTP. Proszę o pomoc. Pzdr.
Napisano 23 Wrzesień 201113 l Dorzuć jeszcze cba.pl. Jednej rzeczy nie rozumiem: szukasz darmowego hostingu BEZ reklam? Jak sądzisz, z czego miałby się taki serwer utrzymać? Z czegoś trzeba precież płacić rachunki za prąd! Jak chcesz bez reklam, trzeba zapłacić - najtańsze oferty na rynku są za kilkadziesiąt zł/rok, to nie są jakieś powalające kwoty....
Napisano 23 Wrzesień 201113 l OVH ma aktualnie 25GB miejsca i nieogranicznony transfer za 10pln/miesiac, czy czas na szukanie darmowych serwerów i ureranie sie z reklamami jest wart tych 10 złotych?