AGmakonts Napisano 4 Lipiec 2004 Share Napisano 4 Lipiec 2004 Taki skromny obiekt: Link:Obraz (duży) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 4 Lipiec 2004 Share Napisano 4 Lipiec 2004 boze....po co taka rozdzialka ? widzisz tam jakies szczegoly ktore wymagaja duzej rozdzialki ? to by sie ladnie ogladalo w 640x480 >strasznie malo roboty tu widze....pare desek z noisem i lathe w dodatku bez weild cones i powstal tam komar na tym talezu.....oswietlenie lipne....razi glownie ta ciemnia z tylu.....powtazajaca sie textura drewna.....reszty juz sie sam domysl.....kiepsko ogolnie.... p.s. skoro jest to obiekt do lepiej inaczej go pokaz bo zle sie komponuje w takim srodowisku....ja bym to uznał za scene 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 4 Lipiec 2004 Share Napisano 4 Lipiec 2004 Ach!!!!!!!! Na pomoc!! A zreszta i tak bym sm lepiej nie zrobił, więc nie będe się wymądrzać. A może jednak będe? Nie podoba mi się potwornie to światło, za bardzo zkupione, nierealistycznie to wygląda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 4 Lipiec 2004 Share Napisano 4 Lipiec 2004 mi brakuje jednego szczegoliku takie wytloczone napisy na dnie z nazwa producenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 4 Lipiec 2004 Share Napisano 4 Lipiec 2004 tak jak gada rowr, brak marki. Btw tą rozdzałką mnie zabiłeś. Robisz jakąś projekcją dla IMaxa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 4 Lipiec 2004 Share Napisano 4 Lipiec 2004 JEZU... czowiecze, 2048 x 1365 pikseli??? scena niejest jakas szczegolna, ale mysle ze sporo sie przy niej nauczyles i wcale niezartuje... Pamietaj tylko zeby nastepnym razem korzystajac z lathe wybrac \"weild cones\", znikna te bledy w srodku... zycze powodzenia w kolejnych prackach... P.S. Pamietaj przy nastepnej prezentacji jakiegos modelu o kompozycji... to \"obiekt\" ma byc najwazniejszy... P.S. 2. calkiem smieszna abstrakcja z tego ci wyszla... jakies UFO... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatou Napisano 4 Lipiec 2004 Share Napisano 4 Lipiec 2004 Hmmmm Talerz?? Tak to talerz... na początku jak mi się obrazek ładował to nie mogłem sie domyśleć co to jest za talerz z desek i do tego ze szparami... potem zobaczyłem jakiś mały sówak i pomyślałem że trzeba go przesunąć żeby zobaczyć cały drewniany talerz.... Jak już przesunąłem sówak o dwa metry to zobaczyłem że tależ wcale nie był drewniany.... tylko peknięty od spodu... Ktoś nie zaznaczył pewnej opcji... no ale o tym już było... Ja bym wybrał jakiś lepszy model... talerz to jest taki słąby... mało skomplikowany i przezroczysty...gdyby był tam jeszcze jakiś czajnik albo szklanki czy coś to może by to wyglądało... a jak to miał być sam talerz to.... Zawiodłem się tym czekaniem.... Beatou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 Ech! Teraz ja: do kitu ze światłem, talerz jest nieciekawy (mało przekonywujący) po za tym deski to chyba stndartowa texturka z maxa. Ale ogólnie plus za szczere chęci :) (aha. i zmień rozdziałkę na neostradzie tp łądowało mi się to pół minuty a na innych.... no cóż to może zniechęcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 PROWOKACJA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martez Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 fajny ten pajączek przygnieciony talerzem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 Chveti: to nie jest prowokacja! Ja po prostu mówię to co myślę i piszę to co mówię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi