Napisano 29 Wrzesień 201113 l Postać z komiksu Claymore (dużo sieczki i ucinania członków- prawie jak Berserk): Updejt trochę zabawy w gimpie: [ATTACH=CONFIG]82221[/ATTACH] Edytowane 30 Wrzesień 201113 l przez JoseConseco
Napisano 29 Wrzesień 201113 l Kupuję to :) bardzo fajnie wyszło. Mógł byś wyrenderować jakiś turntable :D
Napisano 29 Wrzesień 201113 l ej no, wrzuc wiecej screenow pokazujacych postac z roznych stron, pokaz siatke, napisz jak praca powstawala i co bylo baza, jaki render itd. a nie tylko rzut z jednej strony( i nie widac nawet calych skrzydel oraz nog) i jestes zadowolony :D :D
Napisano 29 Wrzesień 201113 l superancko. podłączam się pod to, co prawi tr3buh. chętnie zobaczyłbym krótki making of. pozdr.
Napisano 30 Wrzesień 201113 l Autor gof- render jednej klatki to 6 min, ale może w zbrushu zrobię. tr3buh - ok opiszę poniżej. lukanus - making poniżej Dzięki chłopaki za komentarze. Jak powstawała priscilla: Refka Sculpt w sculptrisie, ze sfery. 0,5 miliona trókątów ostatecznie Potem UV i pozowanie w zbrushu, Potem textury 2k w sculptrisie - kolor i bump Potem render w mitsubie - można sobie eksporter sciągnąć z mojej stronki. Całość około 2,5 dnia mi zajęła. Na razie nie ma sss, ale wkrótce ma zostać dodany. Renderowanie 6 minut. W retopo się nie bawiłem więc siatka to tylko gęste trójkąty. I jeszcze inne ujęcia: Edytowane 30 Wrzesień 201113 l przez JoseConseco
Napisano 30 Wrzesień 201113 l Świetne te pierwsze obrazki! Obrób to ładniutko i dawaj do finished. pzdr.