Allucard Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 Witajcie puszczam pracke którą zrobiłem tak dla siebie. Bedę szczery sam niewiem co to dokładnie jest ale 2 osobom kojarzyło sie z komórka :) ich zdanie wzucam ten pic i oceniajcie mówcie i krytykujcie :) PS jak komuś sie spodoba to tu jest link do wersjo 1024*768 CELL_1024*768
SansSerif Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 Allucard: popraw sygnature w podpisie. 3 linijki tekstu pisanego normalną wielkoscią czcionki maksymalnie! http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=10087
Mateusz Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 doktorze Ug, popieram twe słowa... kolorkow bardziej oczojebnych niebylo... ;) kompozycja bardzo odkrywcza... ;) moze mam zly humor, ale moge tylko powiedziec: \"nasrane bez sensu i kredensu...\" mi sie NIEPODOBA... przykro mi
Beatou Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 Eeee to dziwne takie jest ;] żelkowate ;] gdybym nie lubiał żelków to by mi się nie podobało ;] Pracka dziwna zwłaszcza z tym metalowym czymś... myślisz że takie komórki moga istnieć?? ;] Beka Beatou
Rekomendowane odpowiedzi