Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam, po dluzszej przerwie postanowilem dac upust wenie i powstaje takie dzialko. wszelkie uwagi beda mile widziane;)

dzialko.png

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zgadzam sie z Infected.

Obawiam sie ze materialy tutaj nie pomoga, poniewaz sam model juz wskazuje na plastik.

Napisano

Mi to bardziej minigun niż dildo przypomina, jak na razie jest w miarę.

Napisano
  • Autor

no jasne. sa chamfery. tylko takie mniej ostre, chcialem takie bardziej futurystyczne malo ostre krawedzie usyzkac,

Napisano

Miałem to samo skojarzenie co ola-f. Strasznie dziwne. Ani groźne, jakoś bez polotu. Taki mikser-dildo.

Napisano

Może troszkę bardziej metalowo będzie ciekawiej.

Bo teraz to pretenduje do serii bojowych przedmiotów kuchennych jako bojowy blender obok bojowego tostera i żelazka miracha

Napisano

sam się kiedyś przekonałem, że do tworzenia broni trzeba się nią zainteresować -wtedy wszystko staje się bardziej naturalne i wiarygodne. Polecam kilka wizyt na strzelnicy.

Napisano
sam się kiedyś przekonałem, że do tworzenia broni trzeba się nią zainteresować -wtedy wszystko staje się bardziej naturalne i wiarygodne. Polecam kilka wizyt na strzelnicy.

Zwłaszcza, że jak obejrzysz Gwiezdne Wojny to zobaczysz niemiecki karabin MG34 na wyposażeniu oddziałów Imperium.

Zastosowanie obiektów jednoznacznie kojarzących się z bronią w innym designie jest bardziej akceptowalne.

Tak na dobrą sprawę można też walczyć i lutownicą jak się umówimy, że to dezintegrator plazmowy.

Można się dopatrywać również jakiegoś harpuna...

Ale napisałeś działo, a uchwyt troszkę sugeruje broń podręczną.

Chyba, że to wersja ultra futurystyczna.

Napisano
  • Autor

no fakt, na dzialo za male, predzej dzialko takie plazmowe, brod podreczna lecz dwureczna:) jak dzialko obrotowe w grach. tak czy siak jeszcze sporo rzeczy, detali, elementow zamierzam dodac lub zmienic, no materialy na pewno;)

Napisano

Wiesz, jakby dodać do tego że to broń 3D Cartoon to przejdzie, jednak np. w żadnej grze art director nie przepuściłby czegoś takiego :] Mi się oprócz tego co kolegom, kojarzy także z filmami SF kategorii "B".

Napisano
tak czy siak jeszcze sporo rzeczy, detali, elementow zamierzam dodac lub zmienic, no materialy na pewno;)

Te drobne detale, jakieś kabelki itp dodają smaku do kompozycji.

Możesz też zastosować więcej podziałów na obudowie, żeby nie wyglądała jak odlew z wtryskarki.

Napisano
  • Autor

ano to prawda;) dlatego wlasnie planuje dodac tu i tam rozne rzeczy;) a moze ktos mi da jakas sugestie odnosnie materialu obudowy, jaki powinien byc najlepiej

Napisano

Ja sugerowałem pójście w stronę metalu - to chyba najbardziej wojskowy materiał.