Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Może troszkę bardziej metalowo będzie ciekawiej.

Bo teraz to pretenduje do serii bojowych przedmiotów kuchennych jako bojowy blender obok bojowego tostera i żelazka miracha

Napisano

sam się kiedyś przekonałem, że do tworzenia broni trzeba się nią zainteresować -wtedy wszystko staje się bardziej naturalne i wiarygodne. Polecam kilka wizyt na strzelnicy.

Napisano
sam się kiedyś przekonałem, że do tworzenia broni trzeba się nią zainteresować -wtedy wszystko staje się bardziej naturalne i wiarygodne. Polecam kilka wizyt na strzelnicy.

Zwłaszcza, że jak obejrzysz Gwiezdne Wojny to zobaczysz niemiecki karabin MG34 na wyposażeniu oddziałów Imperium.

Zastosowanie obiektów jednoznacznie kojarzących się z bronią w innym designie jest bardziej akceptowalne.

Tak na dobrą sprawę można też walczyć i lutownicą jak się umówimy, że to dezintegrator plazmowy.

Można się dopatrywać również jakiegoś harpuna...

Ale napisałeś działo, a uchwyt troszkę sugeruje broń podręczną.

Chyba, że to wersja ultra futurystyczna.

Napisano

no fakt, na dzialo za male, predzej dzialko takie plazmowe, brod podreczna lecz dwureczna:) jak dzialko obrotowe w grach. tak czy siak jeszcze sporo rzeczy, detali, elementow zamierzam dodac lub zmienic, no materialy na pewno;)

Napisano

Wiesz, jakby dodać do tego że to broń 3D Cartoon to przejdzie, jednak np. w żadnej grze art director nie przepuściłby czegoś takiego :] Mi się oprócz tego co kolegom, kojarzy także z filmami SF kategorii "B".

Napisano
tak czy siak jeszcze sporo rzeczy, detali, elementow zamierzam dodac lub zmienic, no materialy na pewno;)

Te drobne detale, jakieś kabelki itp dodają smaku do kompozycji.

Możesz też zastosować więcej podziałów na obudowie, żeby nie wyglądała jak odlew z wtryskarki.