Napisano 11 Październik 201113 l Witam, po dluzszej przerwie postanowilem dac upust wenie i powstaje takie dzialko. wszelkie uwagi beda mile widziane;)
Napisano 11 Październik 201113 l Jak na działko to średnio plastikowo ale jak na blender znacznie lepiej.
Napisano 11 Październik 201113 l Zgadzam sie z Infected. Obawiam sie ze materialy tutaj nie pomoga, poniewaz sam model juz wskazuje na plastik.
Napisano 11 Październik 201113 l Mi to bardziej minigun niż dildo przypomina, jak na razie jest w miarę.
Napisano 11 Październik 201113 l Dla mnie to wszystko zbyt okrągłe. Używasz czasem chamfer, albo support edge??
Napisano 11 Październik 201113 l Autor no jasne. sa chamfery. tylko takie mniej ostre, chcialem takie bardziej futurystyczne malo ostre krawedzie usyzkac,
Napisano 11 Październik 201113 l Miałem to samo skojarzenie co ola-f. Strasznie dziwne. Ani groźne, jakoś bez polotu. Taki mikser-dildo.
Napisano 12 Październik 201113 l Może troszkę bardziej metalowo będzie ciekawiej. Bo teraz to pretenduje do serii bojowych przedmiotów kuchennych jako bojowy blender obok bojowego tostera i żelazka miracha
Napisano 12 Październik 201113 l sam się kiedyś przekonałem, że do tworzenia broni trzeba się nią zainteresować -wtedy wszystko staje się bardziej naturalne i wiarygodne. Polecam kilka wizyt na strzelnicy.
Napisano 12 Październik 201113 l sam się kiedyś przekonałem, że do tworzenia broni trzeba się nią zainteresować -wtedy wszystko staje się bardziej naturalne i wiarygodne. Polecam kilka wizyt na strzelnicy. Zwłaszcza, że jak obejrzysz Gwiezdne Wojny to zobaczysz niemiecki karabin MG34 na wyposażeniu oddziałów Imperium. Zastosowanie obiektów jednoznacznie kojarzących się z bronią w innym designie jest bardziej akceptowalne. Tak na dobrą sprawę można też walczyć i lutownicą jak się umówimy, że to dezintegrator plazmowy. Można się dopatrywać również jakiegoś harpuna... Ale napisałeś działo, a uchwyt troszkę sugeruje broń podręczną. Chyba, że to wersja ultra futurystyczna.
Napisano 12 Październik 201113 l Autor no fakt, na dzialo za male, predzej dzialko takie plazmowe, brod podreczna lecz dwureczna:) jak dzialko obrotowe w grach. tak czy siak jeszcze sporo rzeczy, detali, elementow zamierzam dodac lub zmienic, no materialy na pewno;)
Napisano 12 Październik 201113 l Wiesz, jakby dodać do tego że to broń 3D Cartoon to przejdzie, jednak np. w żadnej grze art director nie przepuściłby czegoś takiego :] Mi się oprócz tego co kolegom, kojarzy także z filmami SF kategorii "B".
Napisano 12 Październik 201113 l tak czy siak jeszcze sporo rzeczy, detali, elementow zamierzam dodac lub zmienic, no materialy na pewno;) Te drobne detale, jakieś kabelki itp dodają smaku do kompozycji. Możesz też zastosować więcej podziałów na obudowie, żeby nie wyglądała jak odlew z wtryskarki.
Napisano 12 Październik 201113 l Autor ano to prawda;) dlatego wlasnie planuje dodac tu i tam rozne rzeczy;) a moze ktos mi da jakas sugestie odnosnie materialu obudowy, jaki powinien byc najlepiej
Napisano 13 Październik 201113 l Ja sugerowałem pójście w stronę metalu - to chyba najbardziej wojskowy materiał.