Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, po dluzszej przerwie postanowilem dac upust wenie i powstaje takie dzialko. wszelkie uwagi beda mile widziane;)

dzialko.png

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zgadzam sie z Infected.

Obawiam sie ze materialy tutaj nie pomoga, poniewaz sam model juz wskazuje na plastik.

Napisano

Mi to bardziej minigun niż dildo przypomina, jak na razie jest w miarę.

Napisano
  • Autor

no jasne. sa chamfery. tylko takie mniej ostre, chcialem takie bardziej futurystyczne malo ostre krawedzie usyzkac,

Napisano

Miałem to samo skojarzenie co ola-f. Strasznie dziwne. Ani groźne, jakoś bez polotu. Taki mikser-dildo.

Napisano

Może troszkę bardziej metalowo będzie ciekawiej.

Bo teraz to pretenduje do serii bojowych przedmiotów kuchennych jako bojowy blender obok bojowego tostera i żelazka miracha

Napisano

sam się kiedyś przekonałem, że do tworzenia broni trzeba się nią zainteresować -wtedy wszystko staje się bardziej naturalne i wiarygodne. Polecam kilka wizyt na strzelnicy.

Napisano
sam się kiedyś przekonałem, że do tworzenia broni trzeba się nią zainteresować -wtedy wszystko staje się bardziej naturalne i wiarygodne. Polecam kilka wizyt na strzelnicy.

Zwłaszcza, że jak obejrzysz Gwiezdne Wojny to zobaczysz niemiecki karabin MG34 na wyposażeniu oddziałów Imperium.

Zastosowanie obiektów jednoznacznie kojarzących się z bronią w innym designie jest bardziej akceptowalne.

Tak na dobrą sprawę można też walczyć i lutownicą jak się umówimy, że to dezintegrator plazmowy.

Można się dopatrywać również jakiegoś harpuna...

Ale napisałeś działo, a uchwyt troszkę sugeruje broń podręczną.

Chyba, że to wersja ultra futurystyczna.

Napisano
  • Autor

no fakt, na dzialo za male, predzej dzialko takie plazmowe, brod podreczna lecz dwureczna:) jak dzialko obrotowe w grach. tak czy siak jeszcze sporo rzeczy, detali, elementow zamierzam dodac lub zmienic, no materialy na pewno;)

Napisano

Wiesz, jakby dodać do tego że to broń 3D Cartoon to przejdzie, jednak np. w żadnej grze art director nie przepuściłby czegoś takiego :] Mi się oprócz tego co kolegom, kojarzy także z filmami SF kategorii "B".

Napisano
tak czy siak jeszcze sporo rzeczy, detali, elementow zamierzam dodac lub zmienic, no materialy na pewno;)

Te drobne detale, jakieś kabelki itp dodają smaku do kompozycji.

Możesz też zastosować więcej podziałów na obudowie, żeby nie wyglądała jak odlew z wtryskarki.

Napisano
  • Autor

ano to prawda;) dlatego wlasnie planuje dodac tu i tam rozne rzeczy;) a moze ktos mi da jakas sugestie odnosnie materialu obudowy, jaki powinien byc najlepiej

Napisano

Ja sugerowałem pójście w stronę metalu - to chyba najbardziej wojskowy materiał.