Gość Leon Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 Witam! wiem ze jest jakis plugin ktory umozliwia umieszczenie dowolnego podpisu lub loga w wybranym rogu wyrenderowanej sceny czy ktos wie czym lub jak to uzyskac ? dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam Leon
kozioo Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 A nie można tego dodać w programie do 2d? Chyba będzie najłatwiej:)
kx Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 MS Paint :D ewentualnie w final renderze lub w vrayu jest cos takiego
Gość Leon Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 Wysłane przez kozioo A nie można tego dodać w programie do 2d? Chyba będzie najłatwiej:) Hej kozioo! wiem, wiem ale mi chodzi o dodanie tego juz w trakcie renderingu :) przy masowym renderowaniu kilkunastu ujec to bardzo by ulatwilo prace, to samo logo+podpis zawsze w tym samym miejscu :) wiem ze jest taki plugin tylko nie pamietam nazwy :(
kozioo Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 Poszukaj na www.maxplugins.de Jeśli taki plugin istnieje, to tam go znajdziesz :)
Gość Leon Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 Leru - mysle o tym :) uwielbiam actiony PS\'a :)
Traitor Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 Tkie rzeczy jak logo wstawia sie w programach do postprodukcji.
southside Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Nie wyobrazam sobie tego ze mozna zakonczyc prace na renderingiem wypluwajac plik z maxa. Niewyobrazam sobie pracy przy animacji 3d bez After fx\'a Shake\'a lub Combastion\'a. Proponuje uzyc jeden z tych programow a jesli jest to jedna klatka to oczywiscie Photoshop. Pozdrawiam
Darthapul Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 A mni sie widzi,ze Action z fotosklepu. Do tego tzw przetwarzanie batchowe - odpalasz akcje dla kilku pkików i spox. Metod jest od groma... będziesz mial problem z wyborem a nie wykonaniem ;-)
Rekomendowane odpowiedzi