Napisano 6 Lipiec 200420 l Witam! wiem ze jest jakis plugin ktory umozliwia umieszczenie dowolnego podpisu lub loga w wybranym rogu wyrenderowanej sceny czy ktos wie czym lub jak to uzyskac ? dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam Leon
Napisano 6 Lipiec 200420 l Cytat Wysłane przez kozioo A nie można tego dodać w programie do 2d? Chyba będzie najłatwiej:) Hej kozioo! wiem, wiem ale mi chodzi o dodanie tego juz w trakcie renderingu :) przy masowym renderowaniu kilkunastu ujec to bardzo by ulatwilo prace, to samo logo+podpis zawsze w tym samym miejscu :) wiem ze jest taki plugin tylko nie pamietam nazwy :(
Napisano 6 Lipiec 200420 l Poszukaj na www.maxplugins.de Jeśli taki plugin istnieje, to tam go znajdziesz :)
Napisano 7 Lipiec 200420 l Nie wyobrazam sobie tego ze mozna zakonczyc prace na renderingiem wypluwajac plik z maxa. Niewyobrazam sobie pracy przy animacji 3d bez After fx\'a Shake\'a lub Combastion\'a. Proponuje uzyc jeden z tych programow a jesli jest to jedna klatka to oczywiscie Photoshop. Pozdrawiam
Napisano 9 Lipiec 200420 l A mni sie widzi,ze Action z fotosklepu. Do tego tzw przetwarzanie batchowe - odpalasz akcje dla kilku pkików i spox. Metod jest od groma... będziesz mial problem z wyborem a nie wykonaniem ;-)