Napisano 15 Październik 201113 l Cześć mam taki problem, że zanim włożę blueprinty samochodu na plane-y to są one wyraźne i wszystko jest ok ale jeżeli nałożę je na plane-y od razu linie stają się przerywane i są nie wyraźne.Jak to naprawić ? Proszę pomoc
Napisano 15 Październik 201113 l byłoby łatwiej jakbyś chociaż napisał w jakim sofcie...stawiam na maxa i radze zapoznać się z działem FAQ http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=49&s=&pp=25&daysprune=-1&sort=lastpost&order=desc
Napisano 15 Październik 201113 l Uruchom 3ds max jako administrator następnie Customize / Preferences / Viewports / Configure driver / Backgroun texture size - ustaw z 512 lub więcej .No tak spóźniłem się :D
Napisano 15 Październik 201113 l Autor Przepraszam ale robię wszystko tak jak jest napisane w pomocy i jest lepiej lecz dalej nie tak jak chciałem. Linie są ostrzejsze ale dalej przerywane.Jak to zmienić proszę o pomoc bardzo.Robię w maxie
Napisano 16 Październik 201113 l zrob screnshot i pokaz ustawienia i blueprint w maksie i w photoshopie
Napisano 17 Październik 201113 l Autor Już jest dobrze zrestartowałem 3ds max i jest dobrze.Przepraszam za kłopot jak coś.