MGscape Napisano 20 Październik 2011 Napisano 20 Październik 2011 Cóż można zdziałać, kiedy śmierć czai się tuż za rogiem lub gorzej, depcze po gołych piętach? Wszystkie chwyty dozwolone (oczywiście zgodnie z regulaminem). Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 27.10.2011 godz. 23:59.
MGscape Napisano 20 Październik 2011 Autor Napisano 20 Październik 2011 Prosiłabym o podpięcie tematu.
CzAk1 Napisano 20 Październik 2011 Napisano 20 Październik 2011 Fajny temat bardzo...trzeba się nagłówkować.
RaVirr Napisano 21 Październik 2011 Napisano 21 Październik 2011 Ode mnie bardziej w formie ciekawostki, taki filozoficzno-religijno-refleksyjny obrazek, miał być jeszcze ludzik, ale czasu i umiejętności nie starczyło:
ICE Napisano 23 Październik 2011 Napisano 23 Październik 2011 (edytowane) Wkrecilem sie i przesiedzialem regulaminowy czas, ale skoro juz jest, to wrzucam ( poza konkursem ) Byl jeszcze klecha i pare innych detali, ale wymagaly by znacznie wiecekszego nakladu pracy aby cos soba reprezentowac, wiec poszly won. Zanim zginal zdazyl odmowic ostatni paciorek :) Edytowane 24 Październik 2011 przez ICE
badassky Napisano 24 Październik 2011 Napisano 24 Październik 2011 (edytowane) Imprezowicz wracający do domu zdąrzył jedynie wysłuchać ulubiony utwór przed nie oczekiwaną śmiercią (niestety zabrakło czasu na usunięcie lineartu ) Edytowane 24 Październik 2011 przez badassky
CUKIERASS Napisano 24 Październik 2011 Napisano 24 Październik 2011 fajne pomysły Towarzysze - u mnie wariacja na temat " Smokin' KILLS" ;)
Gość Maturin Napisano 27 Październik 2011 Napisano 27 Październik 2011 pierwszy raz na forum Uploaded with ImageShack.us
MGscape Napisano 27 Październik 2011 Autor Napisano 27 Październik 2011 Dorzucam się, zbyt długo posiedziałam przy szczegółach, zabrakło czasu na tła i inne, coś słabo z ilością prac w ostatnich TSP.
Kalberos Napisano 30 Październik 2011 Napisano 30 Październik 2011 ja jak coś wymyśle to spróbuję coś nabazgrać :D
Rekomendowane odpowiedzi