Napisano 20 Październik 201113 l Witam. Pod linkiem poniżej, moja kolejna autorska produkcja. Dostałem wolną rękę od klienta, więc klient dostał "wielkiego robota w kształcie tamponu", jak to ktoś słusznie zauważył w jednym z komentarzy na YT. Miłego odbioru. pzdr
Napisano 20 Październik 201113 l Wow! to jest naprawdę niezłe, obejrzałem za tym linkiem inne Twoje filmy na vimeo i jestem zaskoczony że do tej pory nic Twojego nie widziałem, bo to są bardzo dobre rzeczy zrobione z wyczuciem ruchu, plastyki i świetnymi pomysłami. Czytając jeszcze o tym w jakim tempie to wszystko tworzysz jestem pełen podziwu. Czy z tych animacji żyjesz, czy od czasu do czasu potrzebujesz się wyszumieć i zamykasz się w pokoju z komputerem dopóki nie wyjdzie ci kolejny film?
Napisano 21 Październik 201113 l Autor Żyję, ale co to za życie;] Serio, to zazwyczaj równolegle pracuję nad jakimś klipem + nad czymś co pozwoli zarobić na szamę.
Napisano 21 Październik 201113 l Często sobie wracam do Twoich filmów bo są po prostu świetnie całościowo wizualnie i dźwiękowo. Świetny rytm. Twoja działka zrobiona świetnie, podoba mi się, że zawsze popuszczasz;) wodzę fantazji i obraz to nowa wartość merytoryczna. I ciągle jest to prowadzone postacią (grubson tylko trochę zbyt puszczony linearnie może:) gubi się konstrukcja). Tym razem muzycznie mi trochę mniej podchodzi. Podobnie jak ten imprezowy klip wcześniej jest po prostu zagrany z denerwującą manierą wokalną(chociaż ten east west jest chyba gorszy:))(nie żebym nie doceniał dobrego hh czy tam ragga coś tam;) wole mimo wszystko Twoją rute lao che i lole hart i nawet pablopavo). pzdr. Kuba Edytowane 21 Październik 201113 l przez Scatmax
Napisano 21 Październik 201113 l ***** Super. Opiszesz w wolnej chwili, jak tworzysz te kosmiczne kadry? To flashowe animacje komponowane później? Jakiś mini-Making-of na przykładzie jednego ujęcia? Pozdrawiam. Powodzenia.