Napisano 20 Październik 201113 l Podczas, gdy wciąż trwają spekulacje na temat czwartej części Parku Jurajskiego, Universal Pictures podjęło decyzję o wydaniu tej niesamowitej trylogii na Blue-ray i DVD. Prawdopodobnie to właśnie jest powodem pojawiających się w Internecie urywków materiałów zza kulis produkcji wszystkich części. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2049
Napisano 21 Październik 201113 l Pomysl mi sie podoba, choc mam obawy, bo trzecia czesc serii zaczela zjadac wlasy ogon.
Napisano 21 Październik 201113 l The best of the best of the best :) Mój nr. jeden z najbardziej ulubionych filmów z dzieciństwa... trzeba będzie kupić! No i pierwsza część w 1080p, to będzie coś zupełnie nowego. Ciekawe czy dodali jakieś ciekawe ciekawostki do pakieciku. Edytowane 21 Październik 201113 l przez Mortom
Napisano 23 Październik 201113 l Mortom - ciekawe czy umknal ci ciekawy fragment o ciekawych ciekawostkach na plytkach z ciekawymi materiałami na temat ciekawej produkcji tej ciekawej trylogii. ;)
Napisano 23 Październik 201113 l Pisząc ciekawe ciekawostki miałem raczej na myśli nowe siakieś sceny które nie widziały jeszcze światła dziennego :)