CzAk1 Napisano 24 Październik 2011 Napisano 24 Październik 2011 Choć do premiery nowego Call of Duty pozostało jeszcze ponad dwa tygodnie, twórcy gry nie śpią i nie chcą oddać pola konkurencyjnemu Batllefieldowi. W tym samym momencie, co odpalenie zwiastunów na potrzeby premiery gry od EA Games, Activison wypuszcza premierową zopowiedź dla swojego Modern Warfare 3. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2054
Dav Napisano 24 Październik 2011 Napisano 24 Październik 2011 Coś mi się wydaje, że tym razem CoD polegnie. I dobrze. Bo nowy BF wymiata!
FF Napisano 24 Październik 2011 Napisano 24 Październik 2011 No było by dobrze, przydało by sie, moze tworcy coda w koncu by sie zorientowali ze robienie nowych kampanii do tej samej gry to troche malo. Obawiam sie jednak ze ta gra i tak odniesie sukces.
AccessX Napisano 24 Październik 2011 Napisano 24 Październik 2011 Coś mi się wydaje że CoD, jedzie na popularności tytułu. Bo poza, paroma zmianami w grafice to w przeciągu lat nic sie nie zmienilo ;/... I pewnie tradycyjnie, pare godzin i po grze ... 100% skonczona.
Smoku Napisano 24 Październik 2011 Napisano 24 Październik 2011 Zawsze byłem fane serii call of duty i była to jedna z niewielu gier w które grałem ale muszę przyznać, że przy trailerach BF, COD wypada blado tym razem. I tak zagram :)
plasti Napisano 24 Październik 2011 Napisano 24 Październik 2011 bf3 zezre na sniadanie coda, jak nic
guffqa Napisano 24 Październik 2011 Napisano 24 Październik 2011 eee żadna konkurencja dla bf3...silnik graficzny z mw1 odpada już;p
eco Napisano 25 Październik 2011 Napisano 25 Październik 2011 silnik to pół biedy - single jako zlepek najbardziej soczystych scenek z "holiłódzkich" gniotów musi się w końcu przejeść i zaowocować cofką
rzulu Napisano 26 Październik 2011 Napisano 26 Październik 2011 Zastanawiam sie co bedzie sie dzialo jak emocje zwiazane z frostbite2 opadna i bedziemy porownywac gameplaye. Przyznam, zezagrywalem sie w mw1 i stweirdzam, ze seria przechodzi regres. Rowniez jestem zachwycony bf3 graficznie, Jezeli chodzi o granie to pogralem chwile w beta na ps3 bylo fajnei ale bez rewerlacji
Rekomendowane odpowiedzi