Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Choć do premiery nowego Call of Duty pozostało jeszcze ponad dwa tygodnie, twórcy gry nie śpią i nie chcą oddać pola konkurencyjnemu Batllefieldowi. W tym samym momencie, co odpalenie zwiastunów na potrzeby premiery gry od EA Games, Activison wypuszcza premierową zopowiedź dla swojego Modern Warfare 3.

2011-10-24-132231_news.jpg

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2054

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Coś mi się wydaje, że tym razem CoD polegnie. I dobrze. Bo nowy BF wymiata!

Napisano

No było by dobrze, przydało by sie, moze tworcy coda w koncu by sie zorientowali ze robienie nowych kampanii do tej samej gry to troche malo. Obawiam sie jednak ze ta gra i tak odniesie sukces.

Napisano

Coś mi się wydaje że CoD, jedzie na popularności tytułu. Bo poza, paroma zmianami w grafice to w przeciągu lat nic sie nie zmienilo ;/...

I pewnie tradycyjnie, pare godzin i po grze ... 100% skonczona.

Napisano

Zawsze byłem fane serii call of duty i była to jedna z niewielu gier w które grałem ale muszę przyznać, że przy trailerach BF, COD wypada blado tym razem. I tak zagram :)

Napisano

eee żadna konkurencja dla bf3...silnik graficzny z mw1 odpada już;p

Napisano

silnik to pół biedy - single jako zlepek najbardziej soczystych scenek z "holiłódzkich" gniotów musi się w końcu przejeść i zaowocować cofką

Napisano

Zastanawiam sie co bedzie sie dzialo jak emocje zwiazane z frostbite2 opadna i bedziemy porownywac gameplaye.

Przyznam, zezagrywalem sie w mw1 i stweirdzam, ze seria przechodzi regres. Rowniez jestem zachwycony bf3 graficznie, Jezeli chodzi o granie to pogralem chwile w beta na ps3 bylo fajnei ale bez rewerlacji