adek Napisano 25 Październik 2011 Napisano 25 Październik 2011 HoloDesk to zaprezentowany niedawno przez naukowców z Microsoftu projekt pozwalający na oglądanie renderowanych w czasie rzeczywistym obiektów 3D i pełną inteakcję z nimi. Warto zobaczyć wideo. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2058
syjon Napisano 25 Październik 2011 Napisano 25 Październik 2011 To nie jest hologram ale dalo by sie z tego zrobic konsole do gier i ja bym ja kupil!!!!!! aaaaaaaa ;] minigolf przy pomocy palcow, łooooo i miliard innych tetrisow i ukladanych klockow itd. masakra :)
adek Napisano 25 Październik 2011 Autor Napisano 25 Październik 2011 To prawda, ale to jest coś co w pewnym sensie udaje taki interaktywny hologram i o to mi chodziło. W opisie już nie używam tego słowa.
Razer Napisano 27 Październik 2011 Napisano 27 Październik 2011 Impressive. Most impressive. Ale to wciąż nie to, trzeba cierpliwie poczekać, kilkanaście lat szybko minie :)
Rekomendowane odpowiedzi