CAPITANI Napisano 26 Październik 2011 Napisano 26 Październik 2011 Szukam 2 monitorów do działań na programach adobe, jaką firmę polecacie i jakie konkretnie modele są warte uwagi oraz kupna :D przekatna ekranu 23" chyba że uważacie że lepszą opcją jest większa przekątna, cena do 1400 za sztukę dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam serdecznie wszystkich
lukasjogabonito Napisano 31 Październik 2011 Napisano 31 Październik 2011 Poszukaj jakiegoś Dell-a na Ips
Orangegraphics Napisano 31 Październik 2011 Napisano 31 Październik 2011 polecam Della u2311, kupisz dużo taniej niż założyłeś sobie limit cenowy a są naprawdę porządne. Sam pracuje na co dzień na dwóch takich. na forum gdzieś był test, musiałbyś poszukać edit: o tym mówiłem : http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=78732
Lucek Napisano 31 Październik 2011 Napisano 31 Październik 2011 Potwierdzam za xizorem. Sam używam. Tylko nie kupuj na allegro bo tam mają w dalszym ciągu felerne monitory z pierwszej serii.
Shogun 3D Napisano 31 Październik 2011 Napisano 31 Październik 2011 Ja mam IIyamę Pro LiteE B2712 HDS 27" i bardzo ją sobie chwalę.
Rekomendowane odpowiedzi