Phantom Napisano 28 Lipiec 2004 Napisano 28 Lipiec 2004 i tak wygląda wszystko ładnie oprócz designu samochodu..ale to drugożędna sprawa...gusta są różne :) pozdrawiam...i czekam na high res coby sobie na tapetke wbić :)
vision3d Napisano 29 Lipiec 2004 Autor Napisano 29 Lipiec 2004 Podsylam nieco wieksze renderki. Od razu mowie ze to nie jest koncowa scena. Dopieszcze to jeszcze, poprawie calkowicie podloze, rozsypie troszke kamyczkow oraz dodam troszke blotka na autko. Mam nadzieje ze wyjdzie.
Bzyku Napisano 29 Lipiec 2004 Napisano 29 Lipiec 2004 ladnie ladnie ale ten background z hdri psuje troche efekt poprostu cale podloze jest rozmazane i niewygląda to zbyt fadnie i czegos mi jeszcze w diffuse brakuje a dokladniej im dalej widzenie tym ciemniejszy lakier.
Pussik Napisano 30 Lipiec 2004 Napisano 30 Lipiec 2004 Troszke mnie nie było, ale projekt poszedł we własciwą strone. Podoba mi się. :) I zazdroszcze szybkości tworzenia. :-) Koła ewidentnie popraw. :> Chyba podłoże zbyt się w nich odbija i je psuje z wyglądu.
vision3d Napisano 31 Lipiec 2004 Autor Napisano 31 Lipiec 2004 Wszystko dopieszcze w swoim czasie:-) A tu kolejny renderek.
kingwins Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 Hej, kawał dobrej roboty, ale... niestety jest ale. Wygląda mi ten samochód trohę na zabawkę.
everyman Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 pieknie... ale... zgodze sie z "ale"... i blad chyba tkwi w jakosci podloza - jest rozciagniete i te domy w tle (z mapy) zbytnio rozmyte lub za duze (pierwszy rander)... a samochod - taka fura to przeleciec tylko przez miasto tak zeby znajomi widzieli ;-D
Kryhas Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 Nie czytałem komentaży bo nie mialem na to czasu, ale znalazło się go troszeczke aby napisać że ładnie wyszedł ten Nissanik. :]
chveti Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 eee.... model i textury wymiatają! podzieliłbyś się z nami HDRI czy niezabardzo?
xMark Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 jak dla mnie to jest jeden z najlepiej wykonanych modeli na tym forum, gratki nie moge oczy nacieszyc :D
don_filippo Napisano 1 Sierpień 2004 Napisano 1 Sierpień 2004 A ja widzę fatalnego buga :P patrz ==> tekstura dolnych świateł hehe
Rekomendowane odpowiedzi