Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

kiedys tam robilem demona pod koncept Gothama ([email protected]) ja modelowalem G. mial texturowac ale nie wypalilo - model przepadl.. wiec zaczynam od nowa.. pewnie ktos jeszce pamieta ta prace ;P

demon2.jpg

zaczynam ukladac siatke .. najpierw splajny.

1.jpg

[Wyedytowany dnia 8-7-2004 > Nezz]

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

koncept jest dosc prosty zeby nie powiedziec nieciekawy ;)

moze dorob jakies bardziej charakterystyczne elementy, np obwisle cycuchy jak na rysunku. ogolnie brakuje detalu.no chyba ze to przejdzie jeszcze przez siakiegos zbrusha i tekstury beda stanowic istote calosci.

edit: chodzi mi o to ze na podstawie takiego konceptu robiac model i tekstury musisz jeszcze duzo na wymyslac bo to koncept jest mglisty i niedopowiedziany :)

[Wyedytowany dnia 8-7-2004 > SansSerif]

Napisano
  • Autor

spoko detale beda , faldy tluszczu obwisle cycuchy nieopaone paski po stringach...

edit: narazie robie podstawowa bryle potem detale. na dzien dzisiejszy daruje sobie zbrusha..

[Wyedytowany dnia 8-7-2004 > Nezz]

Napisano

Witam ja pamietam i wiem ze bylem pod wrazeniem pracki . :) niepozastaje mi nic innego jak czekac na updaty .:) Oby tym razem pracka zostala ukonczona :)

Napisano

Ahhh.... Ekhem... Mogłeś mi już darować przypominanie konceptu (ino drugiego jaki wykonałem...), który jak na mój gust merytorycznie spokojnie się broni... O tyle techniczne ;)....

Jak na mój gust siatka koncentryczna na brzuszku tego słoneczka jest błędem, ale to tylko moje zdanie.

Pozdrawiam i miłej pracy :).

Napisano

Jak narazie niezle ci idzie wiesz powiem ci szczerze ze czekam na reszte ale zdaje mis ie ze ten demon z konceptu to nie wyglada imponujaco moze walsnie ty mu nadasz w 3d jakis styczlnyjiii obraz hehehe :D

Nezz do dzielka czlowiek i powodzenia :D

Napisano

na razie spoko - podzielam zdanie gothama dot. brzucha.... a jjeszcze jego ksztalt jakis taki malo trafiony :P... ogolnie... zobaczymy :).