Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie odpisuje bo już mam dość :) mam dokładnie takie podejście jak wy. Fakt mój błąd, napisał wcześniej post niż ja u niego, moje niedopatrzenie, ale tym bardziej nie rozumiem tej wojny. Tak jak kliment napisał, totalna dziecinada.

Prosiłbym o kolejne komentarze (jeśli takowe będą) odnośnie projektu.

Pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Taka forma pracy dyplomowej tj. 3D jest bardzo dobra i przynajmniej widać że ktoś coś robił, wystarczy spojrzeć na 90% prac które sa robione z samego tekstu ściągniętego z internetu i jedyny wkład autora w te prace to transformacja zdań tak aby "anty plagiat" nie wychwycił.

Praca mi się podoba jako całość, natomiast sam projekt auta tak na 4-.

Napisano

Wiem , że admin usunął wiele wpisów 3Dart ponieważ były nie taktowne...

Panie adminie a nietakt nie polega na tym, że pozwalasz wstawiać na front takie słabe prace jak ta od rallyman zaniżając poziom tego forum...

POZRAWIAM

Ehh... offtop wiecznie żywy.

Gwoli ścisłości. Odniosę się do tego i kończę zachęcając jednak pozostałych o pozostanie przy projekcie.

Muszę jednak odpisać bo zostałem wywołany.

Pabllos, rekomendacje to nie jest złota galeria, lądują tu różne ciekawe projekty, a ocena jest w rękach userów. Jeśli praca ma 5 gwiazdek i więcej ocen wrzucamy coś taki wątek. To forum moderowane, na pewne rzeczy tutaj nie ma i nie będzie miejsca. Nie wszystko wyłapujemy, rekomendacje można też zgłaszać w wątku na forum (nie wszystkie 5 gwiazdek, czy prace np. w teczkach jesteśmy w stanie wyłapać).

Napisałeś, że "... od początku oglądałem całą batalię na temat twojego wątku. "

Nie wydaje mi się, że śledziłeś go uważnie bo wiedziałbyś, że wycięte zostały ataki właśnie na 3Dart co napisałem jasno, że nie popieram czegoś takiego, ktoś powiedział coś źle i "jedziemy po nim". I pewne "ataki" na 3Dart zostały wycięte, a sam jego krytyczny komentarz jak wisiał tak wisi i nikt go nie rusza.

Faktycznie nie róbmy też dziecinady, nie bawmy się w negatywne komentarze za negatywne komentarze. Bo to też jest bez sensu.

A w całej tej sytuacji nie chodziło to, że ktoś coś skrytykował i "koledzy" zaczęli się bronić tylko sposób, dla wielu osób wulgarny. Wcześniej były uwagi do konceptu.

Co do oceny grafiki. Kwestia gustu chyba. Jedni faktycznie ocenili koncept, inni (np. ja patrzyłem pod tym kątem) samą prezentację, rendery.

Napisano

Sam ostatnio się broniłem, co prawda z nieco innego zakresu ( game art), i te pewne niedociągnięcia ( których osobiście nie zauważam, nie wiem gdzie jest to pokrzywione;p) mogą się zdarzyć pod presją czasu :P Jedyne co mi siś nie podoba to czerwony lakier, jak ktoś wcześniej wspomniał grafit by pasował idealnie. Całość bardzo łatwa i miła w odbiorze.

Nie jestem kolegą rallyman'a.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności