Nakiel2 Napisano 8 Listopad 2011 Share Napisano 8 Listopad 2011 (edytowane) Witam! Jest to mój pierwszy post na tym forum, więc skorzystam z okazji, aby się przedstawić :). Jestem Kuba, mieszkam w Pile i uczę się w jednym z tutejszych liceów. Grafiką w trzech wymiarach na dobrą sprawę zajmuję się dopiero ok. 1-1,5 mies., więc można rzec, iż kompletnie zielony nowicjusz ze mnie. Niestety nie znam absolutnie nikogo, kto mógłby mnie instruować, w związku z owym faktem, moje początki były nieco trudne (to jest już moje 3 i najdłuższe spotkanie z 3D), lecz staram się robić postępy i wkładam we wszelkie ćwiczenia wiele wysiłku. Oto i moje pierwsze wypociny... tak na dobrą sprawę kiedy zaczynałem to robić (ok. miesiąc temu), to wyzwaniem dla mnie było stworzenie modelu głośnika, myślę więc, że mimo licznych niedociągnięć i błędów i tak osiągnąłem spory postęp ;). Czas rendera ok. 25 min. kliknij, aby uzyskać wyższą rozdzielczość. Tekstury są częściowo moje, a częściowo z całkiem przydatnego serwisu vray-materials.de; Z góry dziękuję za ocenę i krytykę. Pozdrawiam, Kuba. Edytowane 8 Listopad 2011 przez Nakiel2 Dodanie miniatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabws Napisano 16 Listopad 2011 Share Napisano 16 Listopad 2011 Nic nie widac. Czemu tak ciemno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 16 Listopad 2011 Share Napisano 16 Listopad 2011 Skala nie taka, ciemno, szum i materiały do niczego. Proponuję zacząć od porządnych modeli a dopiero potem reszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 22 Listopad 2011 Share Napisano 22 Listopad 2011 Klimat zapowiada się fajny, tylko technicznie trzeba to dopracować. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_vimes Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 Ogólnie ciekawie sie to zapowiada ale w pierwszej kolejnosci dobrze by było poswiecic odrobine czasu na poznaie parmetrów vraya a takze oswietleniu sceny podaj jakie masz ustawienia w tej scenie to pewnie bezie łatwiej ci cos podpowiedziec co mozesz zrobic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi