Skocz do zawartości

Stolik restauracyjny [vray]

Nakiel2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Jest to mój pierwszy post na tym forum, więc skorzystam z okazji, aby się przedstawić :). Jestem Kuba, mieszkam w Pile i uczę się w jednym z tutejszych liceów. Grafiką w trzech wymiarach na dobrą sprawę zajmuję się dopiero ok. 1-1,5 mies., więc można rzec, iż kompletnie zielony nowicjusz ze mnie. Niestety nie znam absolutnie nikogo, kto mógłby mnie instruować, w związku z owym faktem, moje początki były nieco trudne (to jest już moje 3 i najdłuższe spotkanie z 3D), lecz staram się robić postępy i wkładam we wszelkie ćwiczenia wiele wysiłku.

Oto i moje pierwsze wypociny... tak na dobrą sprawę kiedy zaczynałem to robić (ok. miesiąc temu), to wyzwaniem dla mnie było stworzenie modelu głośnika, myślę więc, że mimo licznych niedociągnięć i błędów i tak osiągnąłem spory postęp ;). Czas rendera ok. 25 min. kliknij, aby uzyskać wyższą rozdzielczość.

31578154.jpg

27243529.jpg

38255247.jpg

38255247.jpg

Tekstury są częściowo moje, a częściowo z całkiem przydatnego serwisu vray-materials.de;

Z góry dziękuję za ocenę i krytykę. Pozdrawiam, Kuba.

Edytowane przez Nakiel2
Dodanie miniatury

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Ogólnie ciekawie sie to zapowiada ale w pierwszej kolejnosci dobrze by było poswiecic odrobine czasu na poznaie parmetrów vraya a takze oswietleniu sceny podaj jakie masz ustawienia w tej scenie to pewnie bezie łatwiej ci cos podpowiedziec co mozesz zrobic ;)