Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Oto jeden z moich pierwszych rysunkow i do tego jeszcze nie skonczony. Concept do tego rysunku umiescilem na forum 2d kilka dni temu i dostalem rade zeby jeszcze troche popracowac. No posiedzialem nad tym chwile i zaczelo mi wychodzic takie cuś. Wiem ze usta takie troche nierealne i zeby takie sobie ale to jeszcze wip

pistkolor1.jpg

[Wyedytowany dnia 9-7-2004 > lumaq]

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

widze ze uzywasz sprytnej paletki

temat to samobojstwo - jak sadze\"moze i nie\"???

pamietaj o kompozycji i formacie jesli plakat to proporc 69x49

dynamika

ogladales moze podziemny krag?

kompoz ok bo tak czy siak szanse przezycia spadaj w koncu do zera(srodka)

kompozycja centralna

Napisano
  • Autor

Tak to wlasnie podziemny krag mnie natchnal:D Wiem ze pracka jeszcze kuleje ale to wip i postaram sie ja jeszcze dopiescic

Napisano

moze schowaj lekko te zemby moze

bo wyglda to tak jakby gosc trzymal przed twarza pistolet w pewnej odleglosci a osoba na celowniku robila aaaaa \"ziewanie\"

tylko moja sugestia :)

Napisano
Wysłane przez Marcin

kolegaalek - siatke czego ? to praca 2D a nie 3D hyhyhy patrz uwaznie

Wiesz co Marcin?! Ja naprawdę nie wiem co robić. Mógłym teraz powiedzieć, że jesteś kompletnym idiotą, ale tego nie zrobię:) To przecież jest taki specjalny sposób renderowania! Nie widzisz;))))))))))))))))))))))

Napisano

Bardzo ładne, ale jak dla mnie brakuje tu czegoś, głębsze cienie, praca jest przecież troszkę mroczna. Jakiś połysk na lufie i bardziej czerwona czerń głębi gardła;]

Napisano

kaiks - hyhyhy no niech pokaze siatke z PS :P

kolegaalek - od idiotow .... ? cos podzielam spekulacje wypowiedzi DruGa z twojego opisu i SanSherifa :/ wyzywaj dalej moze ktos ci przyzna racje

Napisano

nom pracuj nad pracka, moze cos z tego wyjdzie :D

ps. napisal ze nie wyzwal, sorry za offtopic

Napisano

popracuj nad perspektywa przyzadow celowniczych szczegolnie dolnych zarysow tych 2 klockow

Napisano

Marcin, to było powiedziane ironicznie. Zdaję sobie sprawę z tego, że takie zjawisko metafizyczne( czy jakoś tak) jest dla ciebie zbyt skomplikowane, wiec nie bede spedzal godzin na tlumaczeniu, lepiej spytaj sie rodziców. Może będa na tyle łaskawi, aby ci wytłumaczyć. Z tą siatką chodziło o to, że byłem poproszony o napisanie posta- byłe jakiego, może być głupiego. Więc dałem. Nie załapałeś ironii także za drugim razem, którą to załapał (chyba) nawet 13- letni KX.

P.S- ten post był trochę off- topic, ale \"what the fu*k\", tak więc mówię- ciekawa prraca popracuj nad odbiciem na ustach.

Napisano

Szczerbinka powinna być całkiem inna. Teraz jest za szeroka w dodatku w nowych pistoletach często używane (i podobno lepsze) są przyrządy celownicze oparte na kole nie muszce i szerbince, ale jak wolisz, jednak szczegółowe zdjęcia czy też inne rysunki przydało by się wyszukać w googlach :)

Napisano

kolegaanek - jestes moim ironicznym beztaleciem tego forum

jeszcze pare wybrykow to sobie bana zalatwisz bo cos za bardzo sie unosisz w swoich wypowiedziach

no jak mowilem troche perspektywa mi niepasuje

czekam na ubdaty bo cos zadko tu zagladasz

Napisano
  • Autor

No dobra. Macie tu aktualke, dlugo bo dlugo, ale wiecie, wakacjeeeee i nic nie chce mi sie robic. Zrobilem gardlo i lewa strone wnetrza buzki.

pistkolor2.jpg

Aha i mam prosbe. Dajcie mi jakies namiary;] na naturalny kolor skory bo nijak nie moge go osiagnac. Nie poprawialem jeszcze muszki na pistolecie bo mi sie nie chcialo:P I tak bedzie inna

Napisano

heh no i mamy gardziołko. Przysmaż je jednak trochę od tyłu, bo światło powinno tam powoli zanikać. Mam nadzieję, że zrobisz coś z tym pistoletem, aha i jeszcze jedno, jeśli on chce sie zabić, to powinien chyba celować bardziej do góry, tak mi sie zdaje.

Napisano
  • Autor

Napisalem juz to pod obrazkiem, ale napisze jeszcze raz. No wiec nie moge zbytnio uzyskac w photoshopie koloru skory czlowieka. Jakby byl ktos tak mily i pokazal screena lub cos takiego gdzie bede widzial jak go uzyskac to bede bardzo wdzieczny i... i nic ma wam wystarczyc ze bede wdzieczny:P

Napisano

jakies zdjecie sobie w sieci znajdz - potem wez narzedzie do pobierania koloru i juz :)

Napisano

nie wiem jakie ty msz uzebienie ale , zeby nie przystaja bezposrefno do warg. pomija kolorystyke bo tu mozna by pisac i poisac. tan przed lustrem i otworz paszcze, tylko nie zamykaj oczu. poza jako tako zrobionym pistoletem bidno tu i zimno. duzo pracy duzo pracy.

Napisano
  • Autor

Wiesz, jak ktos se chce walnac kule w leb to chyba sie nie szczerzy tak ze mu dziasla widac, nie? A co do kolorow, to fakt jest slabo, zbyt cukierkowo. A pistolet wzorowalem na moim kulkowcu wiec wyglada jak wyglada. Bedzie lepiej , nie bojcie zaby panowie. Zreszta tak naprawde to moj pierwszy koloowy rysunek w photoshopie;]