cfaniak Napisano 23 Listopad 2011 Napisano 23 Listopad 2011 Witam. Mam problem z wartością refl. glossines. Otóż zdarza się czasami, że po ustwieniu jakiejś wartości i wyrenderowaniu, robi się inna wartość. Np. z 0,8 sam zmienia na 1, albo odwrotnie. Pojęcia nie mam o co chodzi, zaznaczę że nie zdarza się to zawsze. Pozdr.
Orangegraphics Napisano 23 Listopad 2011 Napisano 23 Listopad 2011 hmmm ale zmienia się tak że po renderze masz w material editorze wpisaną inną wartość czy na renderze jest efekt inny od zamierzonego?
cfaniak Napisano 23 Listopad 2011 Autor Napisano 23 Listopad 2011 Ustawiam wszystko na cacy, zapuszczam render i po skończeniu automatycznie zmienia się wartość nie wiadomo skąd.
lukasjogabonito Napisano 29 Listopad 2011 Napisano 29 Listopad 2011 Też tak miałem raz u mnie zmieniało się to hurtowo. Po złożeniu ponownie komputera po tym jak go zrzuciłem ze złości z 4 piętra okazało się że powodował to "solid rocks" którego wtedy używałem.... 1
cfaniak Napisano 2 Grudzień 2011 Autor Napisano 2 Grudzień 2011 Dzięki, masz rację co powodowało problemy. Rep dla ciebie.
Karrde Napisano 2 Grudzień 2011 Napisano 2 Grudzień 2011 Wystarczy zaktualizować SolidRocksa, ten bug już dawno jest poprawiony.
Rekomendowane odpowiedzi