sebos18 Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Witam! Aktualizacja dawnego projektu;) Miłego oglądania i odbioru:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrześDuro Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Otworzymem poprzedni i obecny wątek zeby porównać co sie zmieniło. Kolor i troche inne studio. Nawet kamera w studio ta sama. Hdrke nawet ładnie ogarnąłeś.. Pare osób próbowało Ci pomóc troche pisząc co i jak mozna ulepszyc, ale widocznie to była strata czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebos18 Posted November 29, 2011 Author Share Posted November 29, 2011 Czyli rozumiem że się nie postarałem?;) Nie no wielkich zmian nie zrobiłem:) Chciałem tylko pokazać inny kolor i z HDRKą jak wygląda:) no ale krytyka przyjęta:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakóbM Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 heh postarałeś się i to bardzo. Robi wrażenie. Ciężko jest się do czegokolwiek przyczepić.Nie rozumiem tej niskiej popularności tego wątku.Czekam z niecierpliwością na kolejne modele. Pozdrawiam Kuba Link to comment Share on other sites More sharing options...
TooL666PL Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Ogólnie ładnie ale tło mi totalnie nie pasuje do tego auta. I zmień orientację napisów na oponach tzn odwróć o 180 stopni tak aby dół tekstu był przy felgach. No chyba że takie też robią;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebos18 Posted December 1, 2011 Author Share Posted December 1, 2011 Ogólnie to jest oryginalny rozkład chyba bo sam go nie robiłem tylko ze zdjęcia ale może i masz rację:) Ogólnie cieszę się że są tacy jak wy którzy doceniają mój trud i chęć podzielenia się tym z innymi... Ci profesjonaliści czasem nie myślą o tym że to jest czyjaś pierwsza praca lub jedna z pierwszych... co do nowego modelu to był... Postać animowana ale zostałem przez jednego z "bogów" tego forum delikatnie mówiąc ochrzaniony, że jest beznadziejny i co ja w ogóle tu wrzucam... Dzięki takim ludziom czasem zastanawiam się czy mam co szukać w tej dziedzinie, alę są i tacy jak wy którzy nie są snobami i umieją czyjś trud docenić:) DZIEKI:) Ps. model postaci bedzie w dziale WIP:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
odnetniN Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 A to łobuzy, no ladnie widac boja sie konkurencji :) Dzialaj dalej, model b. fajny PS: 2 shot lepszejszy. pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebos18 Posted December 1, 2011 Author Share Posted December 1, 2011 He he...;) żeby to było jeszcze kogo...:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbandi Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Drugi naprawdę niezły, są drobne odstępstwa i można by gdzieniegdzie poprawić ale postęp zdecydowanie na+, jeszcze te napisy na oponach zrobić jak należy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebos18 Posted December 1, 2011 Author Share Posted December 1, 2011 A no poprawię obiecuję:) a nikt nie zauważył że nie ma wycieraczki z przodu??? zapomniałem o niej i mnie dręczy :D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
safian Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Bardzo fajny model, drugie ujęcie miodne. A stylistyka wozu kozacka - gdybym kiedykolwiek miał ten wóz, wykonałbym go w identyczny sposób. Tak trzymaj! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebos18 Posted December 1, 2011 Author Share Posted December 1, 2011 Wiem o czym mówisz... fura marzenie...:D dlatego ten a nie inny... ale weź go w Polsce zalej;) ale dźwiek silnika przyprawia mnie o ciarki na całym ciele:P Dzieki wielkie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts