Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam! Aktualizacja dawnego projektu;) Miłego oglądania i odbioru:)

mustang_black.jpg

mustang_black2_plener.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Otworzymem poprzedni i obecny wątek zeby porównać co sie zmieniło. Kolor i troche inne studio. Nawet kamera w studio ta sama.

Hdrke nawet ładnie ogarnąłeś..

Pare osób próbowało Ci pomóc troche pisząc co i jak mozna ulepszyc, ale widocznie to była strata czasu.

Napisano
  • Autor

Czyli rozumiem że się nie postarałem?;) Nie no wielkich zmian nie zrobiłem:) Chciałem tylko pokazać inny kolor i z HDRKą jak wygląda:) no ale krytyka przyjęta:)

Napisano

heh postarałeś się i to bardzo. Robi wrażenie. Ciężko jest się do czegokolwiek przyczepić.Nie rozumiem tej niskiej popularności tego wątku.Czekam z niecierpliwością na kolejne modele.

Pozdrawiam Kuba

Napisano

Ogólnie ładnie ale tło mi totalnie nie pasuje do tego auta. I zmień orientację napisów na oponach tzn odwróć o 180 stopni tak aby dół tekstu był przy felgach. No chyba że takie też robią;)

Napisano
  • Autor

Ogólnie to jest oryginalny rozkład chyba bo sam go nie robiłem tylko ze zdjęcia ale może i masz rację:) Ogólnie cieszę się że są tacy jak wy którzy doceniają mój trud i chęć podzielenia się tym z innymi... Ci profesjonaliści czasem nie myślą o tym że to jest czyjaś pierwsza praca lub jedna z pierwszych... co do nowego modelu to był... Postać animowana ale zostałem przez jednego z "bogów" tego forum delikatnie mówiąc ochrzaniony, że jest beznadziejny i co ja w ogóle tu wrzucam... Dzięki takim ludziom czasem zastanawiam się czy mam co szukać w tej dziedzinie, alę są i tacy jak wy którzy nie są snobami i umieją czyjś trud docenić:) DZIEKI:)

Ps. model postaci bedzie w dziale WIP:P

Napisano

A to łobuzy, no ladnie widac boja sie konkurencji :) Dzialaj dalej, model b. fajny

PS: 2 shot lepszejszy.

pzdr

Napisano

Drugi naprawdę niezły, są drobne odstępstwa i można by gdzieniegdzie poprawić ale postęp zdecydowanie na+, jeszcze te napisy na oponach zrobić jak należy.

Napisano
  • Autor

A no poprawię obiecuję:) a nikt nie zauważył że nie ma wycieraczki z przodu??? zapomniałem o niej i mnie dręczy :D:D:D

Napisano

Bardzo fajny model, drugie ujęcie miodne. A stylistyka wozu kozacka - gdybym kiedykolwiek miał ten wóz, wykonałbym go w identyczny sposób. Tak trzymaj! :)

Napisano
  • Autor

Wiem o czym mówisz... fura marzenie...:D dlatego ten a nie inny... ale weź go w Polsce zalej;) ale dźwiek silnika przyprawia mnie o ciarki na całym ciele:P Dzieki wielkie:)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.