sebos18 Napisano 28 Listopad 2011 Napisano 28 Listopad 2011 Witam! Aktualizacja dawnego projektu;) Miłego oglądania i odbioru:)
GrześDuro Napisano 28 Listopad 2011 Napisano 28 Listopad 2011 Otworzymem poprzedni i obecny wątek zeby porównać co sie zmieniło. Kolor i troche inne studio. Nawet kamera w studio ta sama. Hdrke nawet ładnie ogarnąłeś.. Pare osób próbowało Ci pomóc troche pisząc co i jak mozna ulepszyc, ale widocznie to była strata czasu.
sebos18 Napisano 29 Listopad 2011 Autor Napisano 29 Listopad 2011 Czyli rozumiem że się nie postarałem?;) Nie no wielkich zmian nie zrobiłem:) Chciałem tylko pokazać inny kolor i z HDRKą jak wygląda:) no ale krytyka przyjęta:)
JakóbM Napisano 30 Listopad 2011 Napisano 30 Listopad 2011 heh postarałeś się i to bardzo. Robi wrażenie. Ciężko jest się do czegokolwiek przyczepić.Nie rozumiem tej niskiej popularności tego wątku.Czekam z niecierpliwością na kolejne modele. Pozdrawiam Kuba
TooL666PL Napisano 1 Grudzień 2011 Napisano 1 Grudzień 2011 Ogólnie ładnie ale tło mi totalnie nie pasuje do tego auta. I zmień orientację napisów na oponach tzn odwróć o 180 stopni tak aby dół tekstu był przy felgach. No chyba że takie też robią;)
sebos18 Napisano 1 Grudzień 2011 Autor Napisano 1 Grudzień 2011 Ogólnie to jest oryginalny rozkład chyba bo sam go nie robiłem tylko ze zdjęcia ale może i masz rację:) Ogólnie cieszę się że są tacy jak wy którzy doceniają mój trud i chęć podzielenia się tym z innymi... Ci profesjonaliści czasem nie myślą o tym że to jest czyjaś pierwsza praca lub jedna z pierwszych... co do nowego modelu to był... Postać animowana ale zostałem przez jednego z "bogów" tego forum delikatnie mówiąc ochrzaniony, że jest beznadziejny i co ja w ogóle tu wrzucam... Dzięki takim ludziom czasem zastanawiam się czy mam co szukać w tej dziedzinie, alę są i tacy jak wy którzy nie są snobami i umieją czyjś trud docenić:) DZIEKI:) Ps. model postaci bedzie w dziale WIP:P
odnetniN Napisano 1 Grudzień 2011 Napisano 1 Grudzień 2011 A to łobuzy, no ladnie widac boja sie konkurencji :) Dzialaj dalej, model b. fajny PS: 2 shot lepszejszy. pzdr
sebos18 Napisano 1 Grudzień 2011 Autor Napisano 1 Grudzień 2011 He he...;) żeby to było jeszcze kogo...:P
bbandi Napisano 1 Grudzień 2011 Napisano 1 Grudzień 2011 Drugi naprawdę niezły, są drobne odstępstwa i można by gdzieniegdzie poprawić ale postęp zdecydowanie na+, jeszcze te napisy na oponach zrobić jak należy.
sebos18 Napisano 1 Grudzień 2011 Autor Napisano 1 Grudzień 2011 A no poprawię obiecuję:) a nikt nie zauważył że nie ma wycieraczki z przodu??? zapomniałem o niej i mnie dręczy :D:D:D
safian Napisano 1 Grudzień 2011 Napisano 1 Grudzień 2011 Bardzo fajny model, drugie ujęcie miodne. A stylistyka wozu kozacka - gdybym kiedykolwiek miał ten wóz, wykonałbym go w identyczny sposób. Tak trzymaj! :)
sebos18 Napisano 1 Grudzień 2011 Autor Napisano 1 Grudzień 2011 Wiem o czym mówisz... fura marzenie...:D dlatego ten a nie inny... ale weź go w Polsce zalej;) ale dźwiek silnika przyprawia mnie o ciarki na całym ciele:P Dzieki wielkie:)
Rekomendowane odpowiedzi