adamakis Napisano 8 Grudzień 2011 Share Napisano 8 Grudzień 2011 Czesc, nowe dzielo, troche romantyczne :) jeden z serji digital sculptures. [ATTACH=CONFIG]83365[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 8 Grudzień 2011 Share Napisano 8 Grudzień 2011 No to lebek sobie pooglada romantyczna scenke hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 szczerze mowiac, dla mnie jest to slabe... totalnie mi nie lezy, graficznie, technicznie i estetycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Mi tez sie nie podoba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Bez tej parki byłoby moim zdaniem lepiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Tez tak uwazam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi