voyager Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 Cześć Wizualizacje wykonałem jakiś czas temu dla firmy InwestGrupa sp. z o.o.. Jest to biurowiec, który miał być budowany przy ulicy Paprotnej we Wrocławiu. Ostatecznie po wkroczeniu księgowych projekt został uszczuplony i trzeba było zrobić nowe wizualizacje (może pokażę, jak skonsultuję się z klientem) To co tu zamieszczam, to pierwsza wizja obiektu. Rendery zostały poprawione do portfolio i potraktowane jako baza pod testy. 3DsMax + Vray + AfterEffects Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozioo Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 Trochę niefortunnie rozłożyłeś samochody. Wydaje mi się że mocno odwracają uwagę od architektury. No i rzuca się w oczy niezgranie tła z oświetleniem, szczególnie na pierwszym obrazku. Skoro słońce łapie się w kadrze, to ciężko żeby frontowa elewacja była doświetlona:) Żeby nie tylko się czepiać to powiem że bardzo fajnie wyszła trawa+rośliny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fargate Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Jest nice, tak jak pisałem wcześniej :) Jak sadziłeś trawkę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts